Kilokiukuttelija

23.6.2013

Juhannusjorinaa

Aurinkoa, lämpöä ja lekottelua. Näitä pitäisi, tai piti olla ohjelmassa, mutta mokoma säätila petti lupaukset. Joka paikassa hehkuteltiin hellettä ja aurinkoa, mutta täällä päin ei ainakaan olla ihan hirveisiin helteisiin päästy. Eilen juhannuspäivänä satoi koko ajan.

Miksi sitten juhannuksena pitäisi olla aurinkoa ja hellettä? Tiedä sitä, mutta hemmetti jos menevät lupaamaan jotain, voisivat myös sen lupauksen pitää! Joo joo, kysehän on ennusteesta, tiedän, mutta on se kumma kun ne ennusteet eivät koskaan tämän alueen kohdalla tunnu olevan oikeassa jos kyse on jotenkin hyvästä säästä. Huonon sään ennusteet napsahtaa aina kohdilleen :D

Tosin onhan lämpimänä kesäpäivänä ulkona ihanan huumaava tuoksu kun menee ulos sateen jälkeen: nurmikko, kukat, metsä.. kaikki tuoksut nousevat triplavahvana nenään.

Juhannussyötävät ovat olleet herkullisia, joskaan eivät ehkä täysin kriittisen katseen kestäviä. Grillissä on ollut kasviksia, mutta vastaavasti sadepäivän tylsyyttä on lievitetty sipseillä. Koska eihän sitä sitten sateella muuta voi tehdä kuin lukea hyvää kirjaa ja siihen kuuluu sitten tietenkin jotain syötävää.

Yllättävän hyvin olen näköjään opettanut itseni siihen, että napostelua harrastetaan paitsi tv:tä/leffaa katsoaessa, myös luettaessa. Paitsi! Jos olen aurinkoa ottamassa ulkona, silloin ei tule syötyä. Eli kaikkien kannalta olisi siis parasta, että kesällä aurinko helottaisi pilvettömältä taivaalta 24/7 ja olisin vaan pihalla makoilemassa ja lukemassa - eipähän tulisi sitten koko ajan mätettyä syötävää suuhun.

Nyt kun alkaa lomakin niin hyvähän se olisi, että ei olisi koko ajan syömässä jotain. Ja se siis edellyttää hyviä ilmoja! Nyt täytyykin lähteä uhraamaan jollekin sääjumalalle jotain merkittävää, jotta lopputuloksena ei kesän päättyessä olis +7 kg plakkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti