Kilokiukuttelija

9.6.2013

Aina nälkä ja koko ajan jano

Tai ei nyt ihan koko ajan. Eikä jano tarkoita viinanhimoa, en ole nuoruusvuosien jälkeen pahemmin mitään alkoholipitoista tavannut juoda. Ei minkään erityisen elämänkatsomuksen tai aatteen takia; ei vaan maistu. Viina maistuu pahalle ja krapula on karseaa. Miksi siis vaivautua.
Ja koska minua ei ole koskaan kyllä mitenkään hiljaiseksi syytetty, en tarvitse (nousu)humalan tuomaa rohkeutta tai boostia ollakseni seurallinen.
No joka tapauksessa, harhauduin näköjään viinan kirjoihin kun piti kirjoitella ruoan kiroista :D

Ei sillä, että siinä mitään kiroilemista olisi. Tai jos haluaisin olla tyytymätön siihen, että en laihdu, voisin toki kiroilla, mutta miten voisin kiroilla sitä, että en laihdu kun en asian eteen mitään tee? Tosin kiroileehan ihmiset montaa muutakin sellaista asiaa, jossa oikeasti vastuu ja mahdollisuus vaikuttaa on heillä itsellään, mutta eivät vaan saa aikaiseksi..

Olen siis samassa nollatilassa nyt ollut useamman kuukauden. Kesän myötä jäätelöherkut kutsuu luokseen ja grilliruoka maistuu, mutta toisaalta välillä syön kevyemmin.
Enkä muuten itse asiassa allekirjoita ollenkaan tuota grilliruoan lihottavuutta: grillaan paljon kasviksia ja lihana rasvattomia lihoja, joten taatusti terveellisempi kokonaisuus kuin joku muusi+lihakermakastike.. Moni grilliannokseni on puhtaasti karppia ehkä siksi, että en ole vielä pallogrillissä keksinyt miten perunoita olisi järkevintä grillata herkullisiksi. Jos rahaa olisi, ostaisin jonkun kunnon ison grillin, en siis näyttääkseni naapurille, vaan voidakseni tehdä monipuolisemmin grilliruokia. Nimenomaan erilaisia kasviksia, koska lihojen osaltahan tuo tarjonta on loppujen lopuksi aika rajallista. Ja kalaa on pallogrillissä mahdotonta grillata fiksusti. Vaikka kuinka tekisin sen folioastiassa, saan sen kyllä kypsäksi, mutta esim. kalan kääntäminen ei onnistu sitten millään!
No ehkä joskus tulevaisuudessa sitten..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti