Kilokiukuttelija

30.11.2013

...tai sitten ei

Ryhdistäytymisliikettä kesti kokonaiset neljä päivää. Tai olikohan viisi. Mutta siihen se sitten taas jäi.
Juoksumatto otettiin reippaana käyttöön ja käveltiin (eihän sitä rapakuntoinen voi heti alkaa juosta jolkottamaan!) reippaasti hikeä pintaan. Muutamana aamuna. Sitten tuli jokin syy, miksi sitä ei sinä aamuna enää jaksanut. Eikä tietenkään enää seuraavana aamuna jaksanut. Tai siis voinut. Tai viitsinyt. Ja siinä se sitten oli.

En ole käynyt vaa'alla, koska olen varma, että 78 kg pn pamahtanut rikki. Aivan taatusti. Ja koska jouluun on enää alle kuukausi ja joka joulu tulee pari kiloa ylimääräistä = shit's gonna hit the fan big time!
Ja tämä siksi, että olen jo nyt miettimässä mitä herkkuja ostan joulusyötäväksi. Siis ei ruokia, ne on tuttuja ja tiedossa, vaan suklaapuolella. Vakiona tulee Paradis-rasia, mutta sen lisäksi joku muu rasia. Jos löytyy vielä niitä Budapestin monimakurasioita, sellainen, tai Brunbergin monimakurasia.

Lisäksi iski viikolla äkkiä himo teekekseihin vai vesikeksikö niiden nimi oli.. niihin ihaniin rapeisiin herkkuihin, joita voi huoletta syödä puoli pakettia ilman, että tuntuu missään. Ja jos itsehillintää ei olisi yhtään, menisi se toinenkin puoli paketista.
Huomionarvoista lienee, että tähän blogiin liittyvät harvat kuvat ovat sitä myrskykuvaa lukkunottamatta kaikki kuvia herkuista. Hmm..
Alan hiljalleen päätyä ajatukseen, että tämä blogi sittenkin on lihotusblogi. Ei lihavuusblogi, vaan selvästi lihotusblogi. En malta odottaa niitä kaikkia massoja, jotka syöksyvät lukemaan miten saisi lisää herkkuja ahdettua itseensä ja miten helppoa ja mukavaa on antaa itsensä repsahtaa!

Mutta ehkä näin tiukan itsehillinnän ihailun aikana voisi olla paikka myös blogille, jossa annetaan lupa olla vajavainen pullero ilman, että ihmisarvo katoaa kokonaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti