Kilokiukuttelija

21.12.2013

Lähtökuopissa

..jouluun.

Kävin tarkoituksella tänään vaa'alla, jotta olisi a) jotain, jota kauhistella (79,1 kg!!!) ja b) referenssi sitten, kun uuden vuoden jälkeen aloitan jonkinlaisen ryhdistysliikkeen.

Mutta vasta uuden vuoden jälkeen siis.
Tämä alkaa kuulostaa kuin Lappareiden pappien "vain lääkkeeksi" :D
Ihan oikeesti, sitten vasta. Ei vielä, mutta sitten kyllä!

Tässä on nyt parin viime viikon aikana ihan oikeasti kroppa vihjaillut, että jotain voisi ja pitäisi tehdä. Närästys on ollut ikävän yleistä ja fat pantsitkin hajosi sitten. EI, ne ei sentään hajonneet päälle, joka olisi ollut ehkä se viimeisin nöyryytys! Mutta vetskari oli rikki, joten niitäkään ei voinut käyttää. Olen siis survonut ruhoni tiukanpuoleiseen bodyyn, jolloin mahtuu muutkin housut päälle. Tosin nippa nappa, mutta mahtuu.

Olen silti siis päättänyt, että joulun ja uuden vuoden ajan nautiskelen kuten aina ja kuten haluan, mutta sitten vuoden vaihduttua haluankin jo tehdä jotain tälle ihramäärälle.

Jouluherkkuja täytyy toki valmistella.
Tein tuota aiemmin mainostamaani Millionaire's shortbreadia ja täytyy sanoa, että on jokaisen kalorin väärti! Siis erinomaisen herkullista, ja hyvä puoli on se, että se on niiiiin makeaa, että sitä ei voi syödä päivässä kovinkaan isoa palaa. Tekemäni satsi on nyt riittänyt viikon ajan ja vieläkin on isohko pala syömättä. Todellista laihdutusherkkua siis? ;)

Jouluhalko on siis suunnitteilla, mutta Baileys'ia en ole ehtinyt/muistanut hakea. Kaapista löytyy rommia, mutta en ole oikein koskaan sen mausta tykännyt, joten saa nähdä lorautanko sitä silti reseptin mukaisesti taikinaan.

Halon olin ajatellut tehdä maanantaina, mutta tajusin juuri, että kinkkuhan monopolisoi uunin lähes koko maanantaina. Kun ei kuitenkaan kiinnosta leipoa yömyöhään, saattaa olla, että teen halon huomenna.

Tänään on joulutorttujen vuoro.
En vaan tiedä, miten saan kaikki kamat mahtumaan pakkaseen.. olisikin nyt sellainen kunnon pakkasjoulu, jolloin saisi osan tavaroista parvekkeelle, mutta ehei.

Tästä pääsenkin ikiaikaiseen lempivalitukseeni eli valkoisen joulun puutteeseen! En ole mitenkään erityisesti talvi-ihminen, eli en välitä suuntaan tai toiseen pakkasista tai hangista, mutta jouluna pitäisi olla tuollainen kuvassa oleva postikorttijoulu.
Eli lumi saisi sataa 23.12 aamupäivästä alkaen ja kestää 2.1. aamuun asti. Muuten ihan sama onko sitä tai ei. Tänä vuonna siitä ei ole toivoakaan, joten ei voi kuin mielikuvaharjoitella ja kuvitella ulos kaunis lumikeli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti