Kilokiukuttelija

14.8.2014

En ole se henkilö

Haluaisin olla. Olisihan se hienoa. Ajatella, jos olisinkin sellainen. Mutta en ole.

Tämä ajatusketju lähti liikkeelle muutama päivä sitten kun nousin portaita. Mieleen jostain putkahti äkkiä vaan kuva portaat leiskauttamalla loikkaavsta urheilullisesta henkilöstä, joka tekisi porrastreenejä joka toinen päivä ja joka toinen päivä vetäisi juoksupunttizumbanyrkkeilytreenit timmissä topissa ja hiukset ponnarilla heiluen, lopettaen treenit herkulliseen palauttavaan juomaan auringonpaisteessa.

Ai miten hienoa jos olisin se henkilö. Olisin reipas, urheilullinen, timmi (tietenkin), nuori (jep), pitkätukkainen (mistä se tuli??) ja joka aamun urheilutreeneillä aloittava tehopakkaus.

Hetkeksi tuli jopa hiukan haikea, surullinenkin olo. Koska tunnen itseni, eikä minusta tule tuota ikinä. Olen siihen vaan liian laiska. Olen sentään rehellinen siinä, että en edes aio yrittää, mutta olisihan se hienoa sittenkin, jos olisin itseäni parempi! :)

 Viime viikot on menneet aikamoisen Laiskotus Maximuxen parissa. Siis liikunnan osalta. Monena aamuna on käväissyt mielessä, josko jotain tekisi, mutta reippaana tyttönä olen heti tukahduttanut moiset kapinalliset aatteet.
Eilen sitten jostain sain kipinän ja laahustin matolle. Oli hidasta menoa ja sykkeet huiteli heti jossakin übersfääreissä. Tänään kokeilin uudelleen ja piirun verran paremmin sykkeet pysy hanskassa.Mutta tämä tarkoittanee sitä, että ollaan jälleen ihan alkutekijöissään liikunnan suhteen.
Polvikaan ei ole mitään muutosta parempaan kokenut, mutta jos nyt ollaan joka tapauksessa ihan perustasolla kaikessa, ehkä se ei ota nokkiinsa jälleen aloitettavasta (toivottavasti!) liikunnasta.

4 kommenttia:

 1. Pitkät hiukset ei muuta vaadi kuin, että jättää käymättä kampaajalla...

  Joo, mulle ne roikkuu tuolla niskassa. Muita noita ominaisuuksia ei kylläkään löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin pitkään tosi lyhyttukkainen, mutta nyt olen antanut kasvaa. Nää on vaan sellainen rotanhäntä - näistä ei koskaan saa sellaista liehuvaa kuontaloa..

   Poista
 2. Oi että - reipas, urheilullinen ja timmi! :) Jos nyt vaikka yhden päivän ajan. Kerron, jos voitan jostain sellaisen mahdollisuuden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sen voisikin jostain voittaa.. Taitaisi olla loppuunmyytyjä arpoja ne :-D

   Poista