Kilokiukuttelija

7.8.2014

Lettukestejä ja vesimelonin voimaa

Nyt kesällä on ollut mukava vetäistä illalla herkkuhimoihin vesimelonia. Ainoa huono puoli on, että sehän kun on melkein pelkkää vettä, niin sitten on vaarana se, että pitää juosta yöllä vessassa :-/

Huomasin tässä kesän aikana, että jos pysyin normaalissa ruokavaliossani ja olin onnistunut estämään miehen ostamasta kaikenlaisia herkkuja, paino lähti heti putoamaan kun iltaherkkuna todellakin oli vain tuo meloni.
Vuoden ympäri noita ei kyllä taida saada, tai ei ehkä kovin hyviä versioita. Mikäköhän muu hedelmä olisi yhtä hyvä..? Appelsiini? Hmm.. Omena? Tylsä.. Kiwi? Niitä pitäisi kai vetää paljon, eikä nekään ole hyviä vuoden ympäri..

Jalka parani sitten onneksi yllättävän nopeasti, mutta mitään kävelyllä käyntejä en ole tehnyt. Polvi  muuten on yllättävän kiukkuinen välillä, se ei ole muuttunut yhtään mihinkään kohta puoleen vuoteen.. Yhetnä aamuna vedin taas Wii:llä nyrkkeilysession. Kunhan tästä nää helteet hellittää, saisin ehkä raahauduttua tuonne hiekkatielle taas.

*
Tuli mukavasti ex-tempore-reissu jälleen ystävän mökille. Mukavaa katkosta arkeen! Ja kun kesäkuussa ilmat eivät yhtään suosineet, nyt vahinko on otettu takaisin ja joka päivä ollaan saatu nauttia helteistä. Uimassa pitää piipahtaa 10 minuutin välein ja vesi ihanaa, kuin linnunmaitoa <3

Käytiin kaupassa ennen mökille menoa ja ajatuksena oli ostaa (tietysti) kauheesti kaikkia herkkuja. No, mukaan tuli yksi pussi Hopeatoffeeta (lapsuuden muistojen verestämiseen tietenkin!) ja kaksi erilaista sellaista "rulla"suklaata - minttusuklaa (tietenkin!) ja Fazerin Sininen. Ja siis siinä kaikki kahdelle herkkuperseelle useaksi päiväksi.
Mutta kun ei vaan tehnyt muuta mieli!

Tänään tosin päätettiin sitten pitää lettukestit - päivällisen sijaan! Pohdittiin sitä, että lapsenahan sitä aina toivoi, että voisi syödä herkkuja tyhmien päivällisten sijaan, ja nyt, tässä iässä, jos ei voi syödä mitä haluaa milloin haluaa, huonosti on asiat.
Joten me sitten söimme grilli-illallisen sijaan ihania lettuja. :-D
Täytyyhän aikuisena olemisessa olla jotain etuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti