Kilokiukuttelija

20.10.2015

Ihmisiä katoaa ja löytyy

Tähän sopisi pieni kulmakarvojen rypistys.
Ihmisiä = blogaajia, tai siis blogeja katoaa.
Eivätkö ihmiset ymmärrä, että eiväthän he itselleen blogaa, vaan meikäläistä varten??
On epäkohteliasta kadota enkä saa tietää mitä henkilölle tapahtui! Kauheet traumat iskee!

Puolinainen katosi ja löytyi onneksi, mutta Prouva Oo on edelleen hävöksissä. Huokaus.
Ihmisten pitää olla luotettavia ja pysyä heille kuuluvilla paikoillaan, eli blogeja ei saa tuhota noin vain.

No, mitäs muuta?
Paino? Joo, 74,5 kg. Jee.. Puolitoista vuotta sitten taidettiin olla viimeksi näissä mitoissa. Nyt alkaakin mielenkiintoinen odotus, että saadaanko kolmosella alkava luku seiskan perään nelosen sijaan. Ehkä. Hitaasti mutta jos varmasti?

Niin ja äskettäin oli Virallisempien Housujen tarve, ja kappas, ei tarttennut laittaa fat pantseja, vaan ne "tavalliset" oli ihan hyvät. Massiivisen lounaan jälkeen vähän kiristivät, mutta kyllä se mahamakkara siitä sitten asettui.

Ajattelin tuossa muiden blogauksesta kiukutellessani, että kai sitä itsekin pitää itsestään välillä ilmoitella, mutta kun mun elämässä ei juuri nyt tapahdu yhtikäs mitään. Ei sitten niin yhtään mitään. Jokainen päivä seuraa toistaan suht samanalaisena, eikä kohokohtia, joskin ei mitään negatiivistakaan, ole eikä tapahdu. Raportoi siinä sitten elämästä..

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihmeellistä tuollainen itsekäs käytös kun toiset on ihan huolissaan! Tämän kerran saat anteeksi kunhan ei tule tavaksi!

   Poista
  2. Ihmeellistä tuollainen itsekäs käytös kun toiset on ihan huolissaan! Tämän kerran saat anteeksi kunhan ei tule tavaksi!

   Poista
 2. Joo, kyllä sun pitää täällä itsestäsi myös ilmoitella. Ei saa katoilla, kun pitäähän munkin päästä lukemaan, että sulle ei tapahdu mitään tai että oot syönyt jotain suklaata, jonka syömisestä pääsen sua syyttämään.

  Alat kyllä kohta jäädä kiukuttelussa mulle toiseksi. Tänään olen kirjoittanut mikä mun megakiukuttelusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, yritän parantaa tapani. Tarvitsethan sä jonkun jota syyttää! :)

   Poista