Kilokiukuttelija

17.2.2016

Heitin karkkia roskiin

Eikä tuntunu missään! :D

Ostin miehelle pari karkkipussia ja siellä on sitten sellaisia karkkeja, joista hän ei tykkää enkä minäkään. Yhden maistoin muistuttaakseni itseäni että eikös se ollutkin ihan blaah ja olihan se, eli sitten napsin huonot pois ja roskiin. Hyvä minä! ;)

Kattelin kaupassa tuossa viime viikolla niitä uusia Faxerin pienempiä makulevyjä, sitä Travel-sarjaa. En kuitenkaan kilttinä tyttönä ostanut, koska minullahan on tummaa suklaata kotona.
No, sitten kävi niin, että sainkin kaksi tuon sarjan suklaalevyä Ystävänpäivälahjaksi.
Toinen oli valkosuklaa/vadelma/lakritsa ja toinen suolatoffee.

Täytyy sanoa, että ei kannata tuhlata suklaakaloreitaan ainakaan tuohon suolaiseen toffeeseen. Siis on se ihan ok, mutta aika.. mitäänsanomaton.
Suolaisuutta en kyllä löydä vaikka pyyhkäisyelektronimikroskoopilla etsisin, eikä tuossa ole muutenkaan mitenkään vahvoja makuja. Tuo itse asiassa muistuttaa makuna aika lailla esim. belgialaisia suklaita, jotka meikäläisen makuun on huonohkoja. Mutta joka niistä tykkää, sille ehkä tämäkin maistuu!

Se valkosuklainen onkin parempi, joskin siinäkään ei kovin hirveän vahvat nuo maut ole. Valkosuklaan kanssa toimii marjat (ahh.. kun muistelen sitä ihanaa kokemusta kun dippailin mansikoita Kalev-suklaaseen..) eikä tuo lakritsakaan mikään huono idea ole. Eli noista kahdesta ehdottomasti parempi.
Se, mikä jäi testaamatta nyt oli se oletettavasti paras, eli minttusuklaa. No, ehkä joskus. Onhan mulla vieläkin se lakritsi-Kismetkin kokeilematta!

Nyt pitää lähteä jynssäämään vessaa. Mies romahdutti eilen hyllyn ja sieltä putosi yksi lemppari(!!!)hajuveteni ja valutti sisältöä reippaasti ulos. En tajunnut eilen illalla, että mies ei ollut huuhdellut lattiaa, oli vain pyyhkinyt (miehet...) ja sielläpä onkin nyt aika tymäkkä haju. Ja nimenomaan haju, koska ihanakin tuoksu on haju kun sitä on niin paljon talossa, että päätä alkaa särkeä. En vaan tiedä millä tuon saa lattiasta irti. 
Häviäsiköhän se haju jos vaan suljen oven ja unohdan asian? Tai häviääköhän se jos ja kun se kuivuu kunnolla?
Argh.

1 kommentti:

  1. Jos kyseessä on Tärkeä Hetki pelaisin varman päälle :) on sitten varmuus siitä, ettei ala ainakaan maku petä! Tosin jos on belgialaisen suklaan ystävä, toi voi hyvinkin toimia :)

    VastaaPoista