Kilokiukuttelija

3.7.2017

Entä jos kaikki meneekin hyvin?

Tällaiselle kyyniselle peruspessimistille tekee ehkä joskus ihan hyvää (ei muuten tee!!) yrittää ajatella vähän eri tavalla.

Takana on kiertue muutamalla mökillä ja tietenkin niiden tuomat kilot.. Onko se oikeesti pakko syödä kaikkea niin hemmetin paljon? (ON!).
No, nyt alkaa arki ja syömiset taas asettuu normaaleihin uomiin ja määriin.
Meinasi jäädä mässyvaihe päälle.. huomasin sen kun kävin kaupassa - olisi ollut tarjouksessa Viennettat 1€/kpl.. Ah se minttusuklaa olis voinu olla niin herkullinen... mut ei, kävelin reippaasti ohi. Eiköhän ne kesäjädet ala olla jo suureksi osaksi syöty.

Niin, ajellessa läpi Suomen ja parannellessa maailmaa ystävien kanssa pulpahti yhtenä päivänä äkkiä mieleen, että entäs jos jostain syystä asiat alkaiskin mennä putkeen meikäläisellä? Eli ei tapahtuisi mitään dramaattista, ikävää, sydänsuruja tai menetyksiä. Entäs jos hommat lutviutuisikin??

Ööö... ihan ihme kerettiläinen ajatus.

Okei, työ on nyt ratkennut ja meni siis hyvin. Terveys? Joo ei mietitä niitä kiloja, muuten jees. Ihmissuhteet? Mnjoo... katellaan.

Oli aika vallankumouksellinen ajatus se, että jos kaikki menisikin hyvin. Eihän ne koskaan mene!!
Tiedän, tiedän... monella menee. Mut on vaan sellanen varovainen ja varauksellinen olo. Koska ei kaikki voi mennä hyvin.. ei vaan voi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti