Kilokiukuttelija

6.7.2019

Kun ei tee mitään

Takana kohta viikko vuokramökkiä, ja koska paikka olikin niin ihana, ja ens viikkokin oli vielä vapaana, nappasin sen itselleni.
Kaksi viikkoa siis olemista, enkä tee yhtään mitään. Siis mitään, mikä hyödylliseksi tai tarpeelliseksi katsottaisiin!

Aamu alkaa aina kastautumisella järvessä, oli keli mikä oli. Sitten jossain vaihesessa päiväsauna, sitten ehkä illalla iltasauna. Jos aurinko antaa myöden (heikohkosti antanut), välissä auringossa makaamista ja dekkareiden lukemista.
Ja toki syömistä :D
Aamiainen ulkona aina kun mahdollista, yhtenä aamuna satoi ja oli kylmä, joten piti syödä sisällä, päivällinen sään salliessa myös ulkona. 
Todella raskasta! :D
No ei ole. 
Mielenkiintoista, miten pystyykin vain olemaan. Jos työajatus yrittää hiipiä mieleen, tönin sen päättäväisesti pois - nyt ollaan lomalla, mökillä, ja keskitytään maiseman tuijotteluun. Eikä mulla kovin huono maisema täällä olekaan:
Olen aina ollut nuotioon tai veteen tuijottelija jos sellainen mahis on, ja täällä on. Välillä teen tulet nuotiopaikalle ja istun ja tuijotan liekkiä tunnin jos toisenkin. Hyvällä ilmalla taas makaa reporankana laiturilla ja tuijotan tuota maisemaa. 

Alunperin kun täällä piti olla vain viikko, roudasin auto täynnä ruokaa viikoksi (itselle ja koirille), kun ajattelin, ettei tartte lähteä "lähi"kauppaan (30 km). Kun nyt jäin toiseksi viikoksi, kävin sitten tutustumassa skeptikkona tuohon kauppaan - ja sehän oli erinomainen! Sain kauheesti kaikkea herkkua(kin) ostettua ja ulkopuolelta vielä mansikoita ja herneitä sopivat satsit.

Kun ei sitä vaakaa ole mukana, plus harrastan tarkoituksellista herkuttelua, nämä kaksi viikkoa tuonevat kiloja. Mutta sulattelen ne sitten pois kotona. Mökkielämään kun kuuluu mielestäni erilaiset herkut, riippuen säästä!

Ennen tätä reissua olettamani kilokartuttamiset itse asiassa jäivät +600 g, joten sinällään iloinen yllätys, vaikka kaikkea hyvää tuli harrastettua.

Ai niin, se "Rapea Pätkis" on testattu. Ihan ok, ei kuitenkaan välttämättä nouse top 5 suklaapatukoisssa. Ja ne proteiinijäätelöt? Ne ei maistunu millekään.. siis käsittämättömän mauttomia. Eli jos jädeä syömään, kannattaa ennemmin ottaa joku "oikea" jäätelö, vaikka siinä vähän enemmän kaloreita, kuin tuollainen. Kun sitä söi, tunsi, että jotain syö, mutta se ei maistunut lainkaan suussa. Hukkaan meni nekin kalorit :/

2 kommenttia:

  1. Tuo on just parasta lomailua! :) Ja ihanat maisemat, en yhtään ihmettele että tuota katsellessa aika kuluu. Kuulostaa oikein hyvältä lomalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita iltoja oli alussa enemmän.. Mutta edelleen jaksaa järvelle tuijottaa :)

      Poista