Kilokiukuttelija

20.8.2019

Täällä taas

Jo heinäkuussa täällä mökillä ollessa mietin, että olisi kiva vielä kerran kesässä päästä tänne. Heti kotiin palattuani katselin varauskalenteria ja siinä oli melkein koko elokuu vapaa. Päätin, että kattelen jonkin aikaa varataanko mökkiä vielä muiden toimesta ja jos ei, otan tänne vielä käynnin. Onneksi (siis mulle, ei ehkä vuokraajille 😁) ei ketään tuljaa tälle ajankohdalle ollut ja sain haluamani viikon. Juu, tiedän, jos olisin halunnut, olisin voinut varata tämän jo heti heinäkuussa. Mutta piti vähän katsella työkuvioita.. ja ehkä halusin jättää jotain vähän kohtalon varaankin.. eli että jos on tarkoitettu, että pääsen tänne, se tapahtuu.

Eilen tänne saavuin ja pakko sanoa, että tää on kyllä niin mun paikka. Vaikka oma koti paras koti, ja sekin on rauhallinen paikka, täällä(kin) sielu lepää.
Tämä olkoon sellainen kesälle hyvästit -viikko.

Viikko menee toki vähemmän lomailuna kuin heinäkuussa koska teen etänä töitä, mutta päivässä on monta tuntia vielä muuhunkin. Nytkin istun tässä kuistilla saunan jälkeen naputtelemassa tätä. Takana on päivällinen tässä kuistilla, ja nyt ehtii vielä ilta-auringostakin nauttia.. kun sellainen harvinaisuus on tarjolla.
Tuo kuva tosin on hetkeltä, jolloin samaan aikaan satoi ja paistoi aurinko, eli tyypillinen Suomen kesä!


Täksi viikoksi on luvattu lämmintä,mutta epävakaista, ja toistaiseksi se kyllä on pätenyt. Kaikkea mahdollista keliä on tässä yhden vuorokauden aikana ollut. Toisaalta on ihan sama millainen keli on, nautin silti suuresti. Jos sataa, olen sisällä, jos aurinkoista, istun tässä kuistilla.

Järvivesi on matalalla, kuten kai kaikkialla Suomessa, mutta ei vielä liian kylmää. Saunasta on mukava pulahtaa raikkaaseen veteen, mutta tänä aamuna otin myös reippaasti aamu-uinnin.. kerran se vain kirpaisi!

*

Blogin päivittäminen on jäänyt aika lailla, koska edelleenkään elämässäni ei oikeasti tapahdu mitään erikoista.. tai siis mitään 😐 Syksyllä työkiireet lisääntyy, eli töitä ja kotonaoloa, siinäpä meikäläisen päivät kuluu. Ja se on ihan jees. Mutta siitä ei kovin suuria otsikoita kyllä revitä!

Tai voisin yhden Tosi Ison Uutisen toki kertoa: Löysin hyvän tuen tenniskyynärpäälle 😎 Kävin fyssarilla ja se suositteli tällaista. Tehoaa kuulemma nopeasti. Ei mulla kyynärpää vielä kunnossa ole, mutta ehdottomasti auttaa kyllä! Lisäksi pitää kyllä kuulemma jumpata noita lihaksia. Mutta hassua etten jotenkin tähän tuotteeseen aiemmin törmännyt kun googlailin asiaa. No, parempi myöhään kuin ei silloinkaan!

4 kommenttia:

 1. Millainen tuki? Ens kesänä otan varppina itelleni vuokramökin! Voisit oikeestaan ilmiantaa ton "omasi", näyttää ihanalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen tuki:
   http://fysiotuki.fi/tuote/epikondyliittituki-epi-forsa-s-l-4061-2/
   Mun on musta.

   En TOD paljasta ikinä tätä paikkaa! :D ekaa kertaa tänne tullessa mietin, että pitäis vinkata vuokraajille, että ottaisivat parempia kuvia esittelyyn, ja sit tajusin etten todellakaan halua tämän tulevan suosituksi!

   Poista
 2. Ei yhtään hullumpi idea viettää etä-viikkoa mökillä. Illallinen ja ilta kuistilla kuulostaa just hyvältä. :) Ihanaa kun on tuollaiseen mahdollisuus, nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä on nykyisessä työssä mahdollista! <3
   Nautin, kiitos!

   Poista