Kilokiukuttelija

1.9.2019

Veden vaikutus

Viimeinen aamu Mökillä. Tämä paikka saa nyt oman nimensä.. eli Mökki. Kavereiden on paree tajuta mistä puhun kun puhun Mökistä (harmi vaan, ettei puhuessa isot alkukirjaimet näy..) 😊

Piti ihan tarkistaa olenko tähän paikkaan liittyvissä postauksissa maininnut veden vaikutusta, ja ainakaan en löytänyt pikaisella katsomisella. Jos toistan itseäni, pahoittelen.

Nimittäin suomalainen ruskeasävyinen järvivesi on The Thing iholle!
Kotona olen jo pidempään joutunut käyttämään aina suihkun jälkeen kosteusvoidetta. Täällä ei. Iho on kuin silkkiä... niin kasvot kuin sääretkin!
Selvästi järvivettä pitäis saada suihkuvedeksi kotonakin!
En tiedä onko se järviveden ja saunan yhteisvaikutus vai pelkkä järvivesi.. mutta tätä lisää!
Pitääkin kaivattaa kotona kaivon tilalle järvi...😏


Haikeaa lähteä täältä nyt pois. Kaksi viikkoa on menny todella nopeasti! Enkä mitään oo tehny! Tai no, töitä, päivisin, mutta muuten vaan olla öllötelly.

Voisihan tänne halutessaan tulla vielä syksyllä vaikka pitkäksi viikonlopuksi, kokonainen viikko voisi olla töiden osalta liian hankalaa. Mutta en taida tulla. Koska vaikka täällä on ihana rauha, sellainen mulla löytyy kotoakin. Täällä oleellista on tuo järvi ja siihen pulahtelu. Jos tulen tänne syyspimeillä, ei täällä ole oikein muuta kuin mökissä kökkiminen.. voihan saunan lämmittää, mutta jos veteen ei ole menemistä, jää aika lailla elementtejä kokemuksesta pois. Mutta en sano nyt lopullisesti mitään etten sitten joudu syömään sanojani 😃

Mietin tänne tullessa, että onnistuukohan joka-aamuinen uinti jos vesi kovinkin viileää. Onnistui! Jossain vaiheessa kävi vähän viileämpänä vesi, mutta nyt on ollut vaan mukavan raikas.

Kohta pitää aloittaa loppusiivous.. Kiitos Mökki rentouttavasta kahdesta viikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti