Kilokiukuttelija

29.7.2020

Tylsyttömyys

En tiedä onko tuo oikea termi, miten termi "en osaa tylsistyä/en tylsisty koskaan" voidaan järkevästi muuttaa yhdeksi sanaksi?
Tylsistyttämättömyys? 😵

Anyhoo. Törmäsin netissä jossain vaiheessa keskusteluun siitä, mikä on ihmisten mielestä tylsää ja mitä tehdä jos on tylsää jne.
Lukiessani havahduin mielenkiintoiseen oivallukseen: En tylsisty koskaan. Eikä minulla ole koskaan tylsää.

Tiedän, että elämäni on ulkopuolisen silmin varmaankin puuduttavan tylsää, enkä tokikaan vietä vauhdikasta ja vaiherikasta elämää. En todellakaan.
Mutta minulle se ei näyttäydy tylsyytenä enkä tylsisty.

Yritin makustella mistä tämä johtuu ja tulin siihen tulokseen, että koska aina voi lukea tai katsoa sarjoja/leffoja, ei ole tylsää. Vaikka ehdottomasti reissut ovat olleet antoisia ja olen nauttinut niistä, ne ovat olleet vähäisiä elämässä jos noin niinkuin otetaan jokin keskiarvo vauhdikkaasta elämästä.
Siltikään en ole kokenut tylsistymistä.
Tiedä sitten johtuisiko se (myös) siitä, että en koe ongelmalliseksi olla vain itsekseni, kuten näillä mökkireissuilla. Tai siis haloo, olenhan aina yksin kun asun yksin. 😊 Mutta se itsekseen oleminen ei ole mikään ongelma, päinvastoin.
Ja silloin ei tylsyyskään pääse iskemään. Aina voi lukea kirjaa, pelata peliä tai katsoa sarjoja. Mihin saumaan se tylsyys sitten pääsisi iskemään?

En tiedä onko se tylsyyden tunne helpommin niillä,jotka eivät lue. Ovatko kirjat rokote tylsyyttä vastaan?

Nytkin täällä mökillä alkaa (kai) päivän kestävä sade. Meikäläisen ajanviettotapa sinä aikana? sohvalla hyvän kirjan lukeminen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti