Kilokiukuttelija

23.2.2021

Aikuinen Mies

Not so fast!
Ei mennä otsikon sisältämään asiaan ennen sitä todennäköisesti eniten niitä muutamaa blogin lukijaa kiinnostavaa päivitystä - eli Ozempicia 😎
Tällä hetkellä, kun takana viisi kuukautta, miinusta on 12,5 kiloa. Muutama viikko sitten meni rikki uusi luku - olen nyt ekaa kertaa 15 vuoteen näissä luvuissa 😲 Tuntuu absurdilta...
Senttejä on lähtenyt vyötäröltä 10 ja kun tuijotan mittanauhan laajempaa, vain 5 kk takaista ympärysmittaa, se näyttää järkyttävän isolta. Olen vain hetki sitten ollut niin leveä 😳.

Ummetusongelma on jatkunut vieläkin, mutta olen keksinyt siihen toimivan kikkakakkosen, eli vedän aamuisin muutaman (kuivatun) luumun ja vehnäleseitä ruokalusikallisen. Näitä käyttämällä ei ole tarvinnut käyttää Laxoberonia. 
Uutena keinona keksin jokin aika sitten juoda pienen kupillisen kahvia ihan ekaksi aamulla. Moni tupakoitsija todennut, että vatsa toimii erinomaisesti kun aamulla ottaa ekaksi kupillisen ja röökin 😁 En kyllä polta, enkä oikein juo kahviakaan, mutta päätin kokeilla tuota puolikasta kahvikupillista aamulla ennen mitään muuta. Ja toimii se ihan hyvin. Ei ehkä yhtä tehokkaana liukuhihnatuotteena kuin tupakoitsijalla, mutta pienellä viiveellä. 

Sitten otsikon aiheeseen... 

Aivan tuore kuvio vielä, mutta huolestuttavan hyvältä tuntuva 😶
Facebook Datingista löytynyt, eli skeptisyyteni näitä äppejä ja sivustoja kohtaan ei ihan toiminut. 
Jo viesteissä oli jonkinlainen pohjaväre, vaikka ne olivat ihan perussettiä ja kun nähtiin, oli kemia tapissaan ihan heti. Oli joku sellainen vahva fiilis heti.
Keskustelujen ja tutustumisen kautta on pakko todeta kaverin sanoin, että "sulla taitaa olla käsissäs Aikuinen Mies". 😳Iiik.. eka kokemus sellaisesta. 
Aiemmat pitkät suhteet eivät olleet aikuisen miehen kanssa, erinäisistä taustoista ja menneisyyksistä riippuen. 
Tällainen tuntuu oudolta ja mielenkiintoiselta. Miten tuollaisen kanssa ollaan? 😛

Ihan alussahan tämä vasta on, joten ei oikeasti uskalla yhtään pidemmälle miettiä. Mutta ärsyttää olla ihastunut ja tykästynyt JO NYT, ikävöidä ja haluta olla koko ajan yhdessä.  Argh. En toki Aikuiselle Miehelle näitä juttuja kerro, eihän sen pidä nähdä miten sekaisin olen, mutta onneksi voin kavereiden kanssa pureskella asiaa... ja saada vastaukseksi "hei tuo on normaalia, tervetuloa ihmisyyteen, koita kestää!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti