Kilokiukuttelija

15.6.2021

Visioinnin toimimattomuudesta

Luulin postanneeni jo aiemmin, mutta näköjään onkin tullut kolmen kuukauden tauko 😯
Ehkä siksi, että ei sinällään (taaskaan) ole ollut mitään kummempia tapahtumia elämässä. Milloinpa sitä olisi 😀

Tämän vuoden aikana olen kolme eri kertaa törmännyt eri kanavissa samanlaiseen "viestiin", eli "visioi Elämäsi mies niin saat sen". Viimeisin oli Me Naiset -lehden artikkeli, jossa rohkaisevasti kävi ilmi, että näköjään visioimalla saa mitä haluaa... Anteeksi manifestoimalla. 
Tämä artikkeli oli siis kolmas kerta, kun törmäsin tämän tyyppiseen ajatteluun.
Skeptikkokyynikkona päätin itse asiassa testata samaa.

Kahdella ekalla kerralla pelkästään ajattelin, visioin, ja kolmannella kerralla naputtelin kännykän notepadille ominaisuuksia.


Tulos?
No, sinällään huvittavaa, että jokaisella kerralla tarjolle tuli joku (harvinaista kun ollut niin hiljaista), mutta joka kerralla kävi niin, että ei mennyt osittain tai lainkaan vähäisiin kriteereihin. 😁
Vähän tällainen "Date Mr. Wrong to find Mr. Right" -tilanne. 

Eli se siitä manifestoinnista. Pitäkää tunkkinne. 😑

Tosin tässä yhteydessä viimeisimmällä kerralla tuli tarjolle vaihtoehto, joka ei ole millään mittarilla sopiva, paitsi ehkä seksin.  Ja sitä tarjousta pohtiessani jäin miettimään, että jos (näköjään kun) ei saa mitä haluaa, pitäisikö alkaa haluta sitä mitä saa? 
Tätä ajatuskulkua en ole vielä saanut vietyä pidemmälle. Pitää vielä pähkäillä. 

Ozempic-päivitys!
Tänään -16 kg. 
Tuossa oli aika pitkä tasankoaika, lähes pari kuukautta. Toki johtui näköjään siitä, että en nostanut annostusta riittävästi, nostin vähän kerrallaan. Nyt nytkähti sitten alaspäin kun nostin riittävästi annosta.

Mutta nyt alan jo odotella sitä todellisuutta, että ei tästä enää kovin paljon voi paino pudota. Olen kohta siinä tilanteessa, että syön sen minkä kulutan, joten ei paino yksinkertaisesti voi enempää tippua. 
Ehkä pari kiloa voisi vielä tiristää pois, ehkä ihan psykologisesti, mutta jos tämä tähän jää, olen ihan tyytyväinen.
Eturessuhan mulla on, on aina ollut, ja sitä kai pitäisi yrittää saada pois jumpalla, ja siihen olen liian laiska ja haluton. 
SiksiKIN tämä Ozempic toimii mulle.. ei tartte harrastaa liikuntaa! Jee!

2 kommenttia:

 1. Vau! 16 kiloa on mahtavaa! Mulla leikkaus, kotona oleminen ja liikkumattomuus sotki jotenkin syömishommat ja ozesta huolimatta on ihan hirvee mässytys päällä. Ehkä pitäisi munkin nostaa annostusta niin sais poikki tän kierteen.

  -Puolis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosta annosta, se on se mikä toimii. Seuraava pistos isommaksi vaan!

   Poista