Kilokiukuttelija

9.12.2011

Blogi-ideoita

Huomaan olevani nyt hiukan ongelmallisessa tilanteessa tämän blogaamisen kanssa. Koko blogin ideahan oli alun perin kiukutella siitä, miksi elämä on niin epäoikeudenmukainen ja pistää muut vastuuseen omista kiloistaan. Niin ja siinä samassa yhteydessä ehkä valittaa muunlaisistakin elämän pikku kiroista.

Kun en kuitenkaan halua tästä blogista tehdä mitään laihdutusblogia, tuleekin eteen tenkkapoo. Mitä ihmettä tänne sitten naputtelisi?
Tätä ajatusta makustellessa aloin miettiä, millaisia blogeja olisi mielenkiintoista oikeasti seurata. Viis näistä politiikkaa kommentoivista besserwissereistä, muotiblogaajista, vauvan tai lemmikin kehitystä vauhkoavista blogeista.

Tässä muutama idea tai itse asiassa blogitoive:

1. Joku jossakin nyt tapahtumassa olevassa presidentivaalikampanjassa mukana oleva blogaisi totuuden kampanjan takajoukkojen epäloogisuudesta, riehunnasta, mokista, ideoista. Tyyliin Primary Colors.  Mutta hiukan asiaa tarkemmin ajatellen taitaa olla niin, että kotimaiset kampanjat ovat übertylsiä, eikä niistä saa revittyä mitään vessakäyntien ajoitusta mediaseksikkäämpää.
2. Joku luksushuora, anteeksi ilotyttö tai prostituotu, blogaisi rehellisesti asiakkaistaan. Ja nyt siis en tarkoita jotain ihmiskaupan uhria, joka pakotetaan hommiin olemattomalla palkalla, vaan näitä itsenäisiä yrittäjiä, jotka kertovat olevansa ylpeitä työstään eivätkä millään lailla hyväksikäytettyjä. Heidän näkemyksiään asiakkaiden kohtaamisesta ja tapahtumista voisi olla herkullista tirkistellä.
3. Joku opettaja kertoisi lähes reaaliajassa, miten hirvittävää kouluarki voi olla: rajoja tuntemattomen ja "vapaasti kasvatettujen" MaarikaJaniTiiaNicojen alkukantaisia raivareita.. tai hetkinen, ehkä näiden riiviöiden vanhempien käsittämättämiä vaatimuksia tai käyttäytymisiä.

En siis tiedä alkuunkaan onkohan jotain tällaisia olemassa blogosfäärissä, mutta ah, nuo olisivat ehkä herkullisia ja vähemmän unettavia kuin 99,6% blogeista (tämä blogi mukaan lukien).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti