Kilokiukuttelija

23.12.2011

Joulu on taas

Nyt on varmaankin hyvä aloittaa mässäilevä joululoma: kolme kiloa, se shokkimäärä, saatiin pois. Varmaankin se tulee takaisin tuossa juhlapyhien yhteydessä, mutta ainakin tiedän nyt, että saan sen haihdutettua. Joo joo, ei kukaan ole väittänyt sen olevan järkevää, jojoilun siis, mutta minähän en perinteisistä jouluherkuistani luovu, piste.

Olen päättänyt nauttia syyllisyyttä tuntematta herkuista, mutta myös sitten katkaisemaan mässäyksen ja jättää ostamatta herkkuja joulun jälkeen. Eli en siis anna putken jäädä päälle. Jos vaan nyt osaisi sitten nauttia kaikesta miettimättä niitä seurauksia. Kerta se on ensimmäinen tällekin ehkä. Vai olenko aina mässännyt joulut miettimättä seuraamuksia? Voi hyvin olla.. usein siinä on vaan sitten jäänyt se epäterveellinen tapa päälle pidemmäksi aikaa.

Noista aiemmin kirjoittamistani mielenkiintoisista "tosiblogeista" keksin eräänä yönä vielä pari hyvää: poliisin ja lääkärin. Nekin kun ovat molemmat ammatteja, joissa turpa on pidettävä tiukasti kiinni ja asiakaspalveluasenne kunnossa vaikka asiakkaana olisi täysi paska.

Nyt alkaa mukava joulukiire ja säpinä, joten kaikille 0 lukijalleni: hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti