Kilokiukuttelija

26.3.2013

Grillikausi kutittelee

Taisi viime vuonna ja edellisenäkin käydä sama tämän blogin kanssa: tammikuussa monta postausta, helmikuussa muutama ja maaliskuussa sitten tyrehtyi.
Muina kertoina syy lienee ollut se, että en ole jaksanut/viitsinyt jatkaa tätä reippauselämää ja blogi vaan jää.
Nyt syynä on se, että ei ole mitään raportoitavaa. Ja sitten tietenkin tulee mieleen, että pitääkö sitä raportoitavaa aina olla?
Onko tämä blogi siis raporttibloi, eikä blogi, jossa ajattelen viisaita ääneen?
Näköjään raporttiblogi, koska ei niitä viisaita ajatuksia näytä huikeasti olevan ;)

Painon osalta siis ollaan samassa kuin aiemmin, eli paino on nyt siinä 74,5 kg paikkeilla. En ole erityisempiä rutistuksia tehnyt, jolla olisi saatu aikaan pudotusta ja vastaavasti on ollut nyt muutamia juhlia ja synttäreitä, joiden aikana on sitten syöty tavallista enemmän ja paremmin kaikkea epäterveellistä. Jossain tilanteessa tätä voisi toki jumiksikin kutsua, mutta oikea jumi lienee sitä, että tekee jotain, mutta edistystä ei tapahdu. Se, että ei tee mitään, eikä edistystä tapahdu lienee.. hmm.. arkea? Laiskuutta? Saamattomuutta?
Tosin, tällä kertaa Kilokiukuttelija ei kiukuttele asiasta kuitenkaan :)

Eilen kaupassa käydessäni päätin, että grillikausi saa alkaa tällä viikolla! Teen yleensä näköjään niin, että ainakin yksi grillauskerta tapahtuu maaliskuun puolella ja alkaa vakituisemmin sitten huhtikuussa kun lumet sulaneet. Nyt kyllä lumien sulamista saanee odotella aika kauna, joten en pidä sitä minään mittatikkuna.

Nyt pitää vaan alkaa keksiä vähän vaihtelua grillattaviin asioihin. Koska kyseessä on pallogrilli, se asettaa vähän rajoituksia sille, mitä kaikkea voi menestyksellisesti grillata. Siis mitä vaanhan voi grillata, mutta että menestyksellisesti.. se onkin toinen juttu. Esim. kalan kanssa on aina ongelmia. Vaikka grillaan sen sellaisen folioastian päällä, saan sen aina murenemaan lopuksi palasiksi.
No, nythän sitä voi alkaa taas opetella uusiksi. Ja pitää keksiä uusia reseptejä ja tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti