Kilokiukuttelija

30.7.2014

Helle, mikä ihana tekosyy!

Kokeillaanpa nyt kerrankin blogaamista kännykän kautta.
Yleensä naputtelen tekstit läppärillä, mutta eihän hellepäivänä voi konetta avata, kun pitää maata riippukeinutuolissa ja lukea lehtiä ja kirjoja!

Niin, helteet. En valita, en todellakaan. On tämä niin harvinaisen ihanaa herkkua.
Ja mikä parasta, helteistä saa erinomaisen syyn olla harrastamatta liikuntaa!
Kun sisä- ja ulkolämpötilat alkaa olla lähes sama, se on tietenkin täysin validi syy olla tekemättä mitään. Eikö niin??

Toisaalta, jotain epämääräistä on tullut tehtyä. Saatiin kaverilta lähes iskemätön Wii, jota olen kokeillut.
Wii Fitin alla näyttää olevan vaikka ja mitä, mutta en ole niitä tarkemmin tutkinut.
Yhtenä aamuna vedin Sport -ohjelmasta nyrkkeilysession ja puh ja pah, se oli rankkaa,  vaikka huidonkin vain ilmaa kaksin käsin  :-D
Tein sitä sellaiset 17 minuuttia, ja tässä kuumuudessa se riitti oikein hyvin.
Laitoin sykemittarin päälle, ja näki, että sykkeet oli vähän kaikkea kaikille -periaatteella.

Koska hartiat on aina jumissa ja muulloin kun helteellä istun aina sohvalla käsittämättömän surkeassa asennossa, tuo nyrkkeily voisi olla oikein hyvä treeni rentouttamaan hartioita.
Testattiin miehen kanssa jotain muitakin ihme sport-pelejä, joiden tuloksena onkin nyt sit yläselkä ja hartiat ollu kipeenä monta päivää :-D Liikunta on todellakin epäterveellistä!

Nyt kun on saanut haettua vattuja ja mustikoita naposteltavaksi, huomasin juuri, että se minttu-Dajm on yhä jääkaapissa koskemattomana.. :-)

Ja, vaikka tää blogaaminen onnistui kännykällä ihan ok, taidan jatkossa tehä tän läppärillä.. Tähän väliin ehti tulla puhelukin, jonka luulin katkaisseeni kun näyttö teki omiaan..

5 kommenttia:

 1. Mulla oli exän kanssa myös wii ja kivahan sen kanssa oli touhuta. Tuli joogattua, juostua, nyrkkeiltyä ja vaikka mitä. Tänään alkoi muuten dieetti! Dukan-dieetillä meinasin vetää. Viime vuonna harrastin tätä myös, mutta jotenkin sitten taas lipsahti, yllättäen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen juuri nyt liian laiska googlettamaan - Dukan-dieetti??

   Poista
 2. Yks karppauksen alalajeista, syödään myös melko vähärasvaista. Proteiinipäivät ja proteiini-kasvispäivät vuorottelee. Viime vuonna about 5-6 viikossa lähti yli 10 kiloa suht vaivatta. Parisuhde perkele toi ne takas (joo ite en varppina syöny ja juonu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toi himskatin Parisuhde kyllä kiero kun se mättää viattomien naisten suut täyteen herkkuja. Kun ite ei sellaista koskaan tekis B-)

   Poista
 3. Katselin viimevuotisia arkistojani niin ensimmäiset 10 kiloa lähtivät 4,5 viikossa! Ekalla viikolla 6 kiloa (joo, turvoksissa vissiin melkoisen pahasti olin). Eikä tää sen vaikeampaa ole kuin normikarppauskaan. Mikä sopii yhdelle, ei välttis sovi toiselle kylläkään :)

  VastaaPoista