Kilokiukuttelija

14.11.2014

Pakkosuklaa


Jouduin äskettäin (taas) hirveän hankalan eettisen dilemman eteen: lähi-Cittarista tuli markkinointikirje, jossa oli kuponkeja sitä varten, että sai erilaisia tuoteitta ilmaiseksi/halvalla. Ilmaiseksi oli sekä Fazerin uusi mustikkasuklaa sekä joku saippua.

Ja tietenkin jouduin sitten tiukasti miettimään, että mitä tehdä.
Olen tuota suklaata aiemminkin kaupassa katsonut, mutta en ole ostanut, koska a) olen olettanut, että maku ei välttämättä ole ihan mikään ylimaallisen ihana ja b) maistamista varten firmojen pitäisi muutenkin tehdä tuotteistaan pienempiä versioita, vaikka patukoita, joiden kautta voisi tutustua tuotteeseen.

No, nyt siis piti päättää, että otanko tuotteen, kun ilmaiseksi saan?
Mikä kysymys se sellainen on?? Jos saa SUKLAATA ilmaiseksi, eikös se pidä tietenkin ottaa?

Ja otinhan minä. Kun kerran ilmaiseksi sain.Otin sen saippuankin vaimikälieseolikaan. 

Olin oikeassa siinä, että ei tuo maku nyt meikäläiselle kovin kolahtanut. Siis ei se huonoa ole. Hyvää siinä on se, että se tuo mieleen Fazerin Sinisen (maailman parhaan suklaan), mutta huonohkoa on se, että ei se oikein maistu millekään.
Suutuntumana tuossa on jotain rapeaa (niitä jotain crisps?), mutta blaah.. jälleen tuli fiilis, että tuhlaan vähäisiä herkkuihin varattuja kaloreita "turhaan" tuotteeseen.

Mutta jälleen kerran; kun se kotona on, tietenkin se syödään. Eikä heitetä pois. Eihän suklaata voi heittää pois.
Olen siis tuhonnut tuota yhden rivin 1-2 päivässä ja vieläkin tuota taitaa olla jäljellä yksi rivi. 
Tuo vähän... sellainen .. vähämakuinen.. bland, kuten englanniksi sanotaan.

2 kommenttia:

  1. Minusta on tullut tosi tarkka siitä mitä suklaata syön. Ymmärrän oikein hyvin tuon pohdintasi. Syön viikossa 100 gr suklaata ja sen on sitten parempi olla tosi hyvää! Jokunen pettymys on tullut. Iso levy pistetään miehen kanssa aina puoliksi, niin ei tarvitse levyn puolikasta säästellä seuraavaksi viikoksi.

    Sininen on hyvää, mutta minusta se Fasun tummakin on oikein passelia. Siitä tulee mulle täyteläinen olo. Lapseni ei taas välitä yhtään tummasta suklaasta. No, kakussa sitä sentään saa olla.

    Ideaalein pakkaus suklaata on pieni konvehtirasia, jossa on just 100 gr suklaata ja se suklaa tosi hyvää.

    Arvaat varmaan mitä alkoi tehdä mieli? Onneksi ei ole kotona. Täytyykin lähteä urheilemaan, että unohtuu moinen halu...


    VastaaPoista
  2. Niin, mikäpä sen Fazerin sinisen voittaisi - ei mikään!! :)

    Ps. En ole tuota mustikkasuklaata maistanut. Eikä tarvitse kertomasi perusteella ostaa. Lahjaksi saadut on aina erikseen. Ne syödään, oli mitä oli. ;) Mutta itse kannattaa ostaa vain parasta. :D

    VastaaPoista