Kilokiukuttelija

10.8.2015

Katos perhana, se toimii

Tasan 77 kg näytti vaaka tänä aamuna. Ei hassumpaa kahden viikon tulokseksi!
Viimeksi olen tainnut olla lähellä tätä painoa yli vuosi sitten! Time flies when you're eating too much.. :D

Edelleen olen sitä mieltä, että ne ensimmäiset pari pudotettua kiloa ei kerro mitään - ne on niitä nesteitä ja muuta, joka lähtee "helposti".
Eli tästä eteenpäin tulevat tulokset on sitten niitä, joilla on oikeasti merkitystä.

Mutta kelpaa tulos, en valita!

En tänä aamuna mitannut michelinejä, en muistanut, mutta viikonloppuna otin mitat ja toisesta kohdasta oli lähtenyt se sama sentti ja toisesta kaksi senttiä. Onhan tuossa vielä senttejä mitä lähteä.

Nyt on kaikki karkit syöty pois ja viime viikolla ostin pari Fazerin Pure Dark -levyä. Sen ihan tavallisen 70% ja tietenkin minttuversion. Niitä olen syönyt yhden rivin per levy per ilta. Täytyyhän sitä jotain herkkua olla jälkkäriksi hemmetti!

Niin ja tietenkin vedän joka ilta noin litran vadelmia ja mustikkaa - meillä on täällä marjoja ihan huikeasti ja nyt kun pakkasessa on tarvittava määrä, haen aina yhden litran syötäväksi. Ei tuo kausi niin kauaa kestä, että noihin ehtisi kyllästyä. Ja kausikin alkaa olla lopuillaan - ainakin vadelmat alkaa olla loppusuoralla kohta.
No, kaverin karviaispensaaseen kun pääsis vähän ryöstöretkelle, niin saisi niitäkin nautittavaksi!
En oikein tykkää ostaa karviaisia torilta kun joka kerta niissä on enemmän puoliraakoja kuin kypsiä.
Pitää vaan keksiä mitä niistä sitten tekisi - suuren osan varmaan napsin heti suuhun, mutta jos niitä on paljon, niin pitäisi miettiä mille keitokselle olisi käyttöä. Hilloja en käytä, mutta törmäsin karviais-chutney -reseptiin yhtenä päivänä.. ehkä sellaista voisi kokeilla. 

Kun vaan nyt alkaisi tapahtu noiden itsen-ulottumattomissa-olevien asioiden suhteen jotain edistystä, niin tässähän voisi alkaa olla positiivinen! ;)
Tai edes fat pantsit!

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa!

    Itse yritän vähän entistä enemmän karpistaa mun ruokavaliota. Pitää jossain välisissä vähän miettiä rasvoja. Saanko niitä tarpeeksi. Nyt mulla on pääsääntöisesti hiilaritietoinen ruokavalio, mutta aika kevyt rasvojen osalta.

    VastaaPoista
  2. Hep! Toivoisin että osallistuisit vapaamuotoiseen galluppiini täällä http://beibeberberi.blogspot.fi/2015/08/gallup-miten-pysyt-normaalipainossa.html

    Saat samalla itsellesi vinkkejä muiden vastaajien kommenteista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan hankalaa vastata, kun en ole ollut normaalipainossa kymmeneen vuoteen enkä edespysynyt siinä :D

      Poista