Kilokiukuttelija

20.8.2015

Tyytyväistä hyrinää

Ei kai tässä kerrankin voi muuta kuin olla tyytyväinen. Halusin päästä läskistä eroon, jotta mahdun fat pantseihin. Tänään vaaka näytti 76,5 kg. Fat pantseja en ole vielä kokeillut kuitenkaan kun en ole vaan muistanut :D
Puolitoista vuotta sitten taisi viimeksi vaaka näyttää tuolla numerolla alkavaa lukua.

Vieläkään en kyllä näköjään osaa ja uskalla ajatella, että nuo menneet kilot olisi "oikeasti" lähtenytttä läskiä. Ne on vaan nesteitä, ei tuo kerro vielä mitään, ei tätä voi vielä hurrata.
Hmm.. ehkä voisi kuitenkin. Mutta jos en nyt vielä.

Tietenkin tuo on edistystä, mutta siltikään ei näköjään mieli pysy mukana, että tuo olisi jotenkin saavutus.. Hassua. Onhan tuo kolme kiloa vähemmän kuin aloittaessa!

Juoksumatolle en ole vieläkään päässyt. Polvi kiukuttelee edelleen ja jotenkin noi mun metsäkäynnit on kirottuja: melkein joka kerta kun käyn siellä, jotenkin onnistun liukastumaan tai liikauttamaan jalkaa vinoon siten, että polvessa tuntuu!

Vielä menee muutama päivä vatukossa ja mustikoita kökkiessä, mutta sen jälkeen ehkä voisi uskaltautua tuohon matolle kävelemään. Ei sentään mitään kunnianhimoisempaa, mutta jos sitä edes voisi tehdä.

Huolestuttavan helposti tämä on mennyt. En tajua miksi oma pää ei keksi enempää ansalankoja.. luulisi jotain kierouksia keksivän.
Mies ei onneksi ole kantanut kaupasta mitään herkkuja enkä itsekään ostanut mitään laivalta. Tai siis tummaa suklaata muutaman levyn. Ne vaan näytti olevan saman hintaisia kuin maissa, joten en vaivautunut kantamaan enempää niitä kotiin.
Ongelma, tai siis syy siihen, että en ole vetänyt mitään herkkuja tms lienee se, että ei mahdu. Ei vaan jaksa. Aamiaisen jälkeen ei oo nälkä tuntikausiin ja illallisen jälkeen on taas niin täysi, että ei mitään osaa edes haluta. Joinakin iltoina olen jopa jättänyt mustikat/vadelmat syömättä, kun ei jaksa. Kaipa tuo karppiruoka on niin täyttävää ja pitää nälkää niin pitkään.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli aikoinaan iso ongelma, ettei ollut oikein koskaan varsinaisesti nälkä. En oikeastaan tajua edes miten saatoin kehitellä niin jumalattoman kasan kiloja, niin vähällä ruualla. Nykyään saattaa olla joskus jopa nälkäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää nälän puuttuminen on kyllä hyvä ja huono juttu.. Hyvä siksi, että eipähän tartte kärvistellä näläntunteen kanssa. Huono siksi, että saattaa jättää syömättä ja sehän nyt ei kuitenkaan ole fiksua viime kädessä..

      Poista