Kilokiukuttelija

3.5.2016

Maailman nopein ja helpoin laihdutuskikka

...hanki vatsatauti!

Iski pöpö äskettäin ja meni aika monta päivää, että pystyi mitään syömään. Ja senkin jälkeen ei jotenkin huvittanut syödä mitään raskasta, joten vedin hedelmiä ja vaaleaa paahtoleipää.
Kaksi kiloa lähti pois - nyt vaan pitää pitää huoli, että ne ei tule takaisin. Kun ennen vatsatautia tuo lihominen vaan jatkui, niin nytkin ollaan vielä ihan liian isoissa luvuissa, viimeksi vaaka näytti 77,4 kg.

Jotenkin aika nyt menee kauheeta vauhtia enkä ole muka ehtinyt blogailla. Kyllä sitä kai ehtis, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Kuukausi melkein edellisestä kerrasta! Olenpa laiska!

Vappuna en vanhaan malliin edes herkutellut sipseillä tms, mutta yhden tippaleivän ja munkin söin, so sue me. Ja vuoden ekan jäden. Olen tyytyväinen kun ei edes tehnyt mieli ostaa noita suolaisia herkkuja - "onneksi" tuo vatsataudin muisto kantaa vielä herkkuhyllylläkin.

Mutta eiköhän sitä taas kohta palata vähän epäterveellisempiä tapoja... Tosin kesän tullessa odotaan taas into piukeena mansikka- ja herneaikaa! Ja sitten pääsee marjametsäänkin! Pakkasesta olen sopivalla tahdilla tuhonnut marjoja, vielä loput pussit pitää käyttää pois ennen heinäkuuta.

Unettomuus vaivaa yhä, mutta eipä se edelleenkään hirveesti haittaa. Googlailin jossakin vaiheessa tuota unettomuusjuttua ja löysin tiedon, että se olisi vaihdevuosioire?!!??
Eihän mulla vielä voi alkaa viihdevuodet????
Alan hiljalleen lähestyä sitä ikää, jolloin ne alkoi äidillä ja muistelen lukeneeni, että nämä jutut saattaa mennä saman kaavan mukaan äidillä ja tyttärillä.
Mut emmä kyllä vielä haluaisi..
Tosin tässä vaiheessa tuo on ainoa oire, jos siis edes on oire.. Voihan olla, että mä oon vaan tästä eteenpäin vähäunisempi??2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä viihdevuosilta, ehkä. Mulla ne alkoi tosiaan alle 50 v. En tajunnut ensin millään. Tuli noin kuukaudessa lähes 10 kiloa painoa, mutta joillakin se paino laskee. Kylmä/kuuma, turvotus ja helvetillinen v****tus. Mä olen siis kovin leppoisa ja hyvätuulinen normaalisti.

  Tästä tuli mieleen, että pitääkin alkaa tutkimaan mitä tää mun syömä estrogeeni vaikuttaa muhun. Olen ainakin ihan hyvällä tuulella ja onnellinen. Miehellä tosin taitaa olla jotkut omat viihdevuodet menossa. Ei ole kovin hyvätuulinen... mitähän sille pitäisi syöttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötä sille suklaata, eiköhän se tehoa miehiinkin ;-)

   Potuttaa jos tää paino vaan nousee.. Miksi se ei vois laskea niin kuin joillakin??

   Poista