Kilokiukuttelija

15.4.2022

Mikään ei muutu ja kaikki muuttuu

Hups... Olin satavarma, että olin postannut tämän vuoden puolella tänne jotain.
En sitten ollut.
Varmaankin siksi, että on tapahtunut muutoksia ja samaan aikaan tuntuu, että mikään ei ole muuttunut. Tästä itse asiassa myöhemmin lisää.

Kuviot meni itse asiassa asumisen osalta kuten olin toivonut ja päättänyt. 
Löysin vuokrakämpän, jossa oli 1 kk irtisanomisaika eikä vähimmäisaikaa, ja kämppä oli oikein jees. Ei sellainen, jonka itselle ostaisi, mutta oikein hyvä vuokrakämppä, siinä oli saunakin.

Talvikuukausien aikana kerrostalossa asuessa alkoikin mieli pyöriskellä uusien kuvioiden parissa. Toki siihen vaikutti se, että sopivia omakotitaloja ei vaan ollut tarjolla.

Terveys kun vähän pätkikatkoilee, vaikkei vakavasti, aloin miettiä, että vaikka kuinka se on vaikea uskoa ja hyväksyä, ikä ei vähene vaan lisääntyy, ja omakotitalossa, vaikka pienessäkin, asumisessa on omat haasteensa näillä parametreillä.

Pahimpien lumimyräköiden aikaan saatoin vaan kääntää tyytyväisenä kylkeä sängyssä ja tajusin, että jospa teenkin ratkaisun, jossa molemmat hyvät puolet toteutuvat: talvisin asun kerrotaslossa ja kesät mökillä. 

Tämä kun kristallisoitui, alkoi sitten asunnon etsintä, koska sen halusin eka. Mökki sitten sen jälkeen. 
Asunto löytyikin suht nopeasti ja muuttokin jo takana. Olin vuokrakämpässä vähän alle 2 kk, joten mukavasti meni aikataulut. 

Nyt pitää sitten mökki löytyä. Sen osalta teen saman kuin asunnon kanssa: ei kiirettä, löytyy kun löytyy. Toki jos löytyisi pian, olis kiva, mutta jos ei, sitten vuokramökille kesällä. 

Ozempic on nyt pysynyt tasaisessa -20 kg, joten tässä ollaan. Hyvä näin. 

Otin tuohon muuttorumbaan myös sattumoisin Lontoon-reissun. Sen olin varannut siis jo viime syksynä ja nyt rytmitin muuton reissua ennen. 
Oli hyvä reissu, tosin tajusin siellä ollessa, että olen nyt tehnyt "kaiken" mitä siellä turisti voi tehdä (tein retkiä muuallekin, Bathiin ja Cambridgeen), joten en tiedä menenkö enää sinne. Nyt pitää löytää sitten joku uusi kiva citykohde. 


Sitten vielä tuohon alun "ei tapahdu mitään": Mietin juuri tänään kun pohdin, että vois postata tänne jotain, että pitää taas todeta, että mitään ei ole tapahtunut ja tajusin, että "eihän mulle koskaan tapahdu mitään" kun on vastaus kun ystävät kysyy mitä kuuluu, se tarkoittaa, että MIESrintamalla ei tapahdu mitään. 

Svedupelle itse asiassa palasi asiaan! Kahdesti. Mutta kävi ilmi, että on rokottamaton ja Suomeen pääsee (pääsi?) vaan rokotustodistuksella. Ja hän ei ollut halukas rokotetta ottamaan. Mietin, että jos se kertoo hänen näkemyksistään enemmänkin, on ehkä parempi, että emme enää tapaa. 

Mun ihannelistaan liittyen oli tässä jokin aika sitten taas "hauska" sattuma: Tinderissä tuli tarjolle tyyppi, joka oli täysin mun (ulkonäkö)kriteerien mukainen. Ja oli tykännyki musta! Matchhan meistä tuli. Laitoin jopa reippaana ekana viestiä (yleensä en vaivaudu). Hän poisti matchin 😂

Niin ja sitten alko sota 😧
Eipä ollu meikäläisen bingokortilla se. No, ei siellä ollu moni muukaan asia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti