Kilokiukuttelija

26.8.2011

Mitä hyötyä täällä vaahtoamisesta on?


Jaa. Hyvä kysymys.
Onhan tässä elämän aikana tullu kokeiltua kaikkea mahdollista, jotta kilot karisisivat,  Painovartijoiden pisteitä, Kutrailua (silloin olinkin timmissä kunnossa), rasvasieppareita (suuresti nolottaa, ei tehonnut ja munuaiset tuli kipeäksi), vähärasvaista elämää ja nyt viimeiset vuodet karppausta.
Muutama vuosi sitten kävin hypnotisoijalla - joo kaikkea on kokeiltava kerran paitsi siskoaan. Skeptikkona valitsin lääkärin, koska halusin, että henkilöllä olisi muutakin tietoa kuin eteerisestä astraalimaailmasta tulevat näyt.

Eipä ollut siitä(kään) mitään hyötyä. Kävin muistaakseni neljä kertaa ja mikäs siinä oli köllötellessä mukavassa nojatuolissa. En kuitenkaan vajonnut mihinkään hypnoosiin, vaan kuuntelin samalla ulkona kolistelevan roska-auton aiheuttamaa meteliä ja muuta liikenteen melua.
Lääkäri yritti ehdottaa liikunnan lisäämistä (yllätys yllätys) ja sovittiin, että jollakin tavalla "rankaisisin" itseäni, jos en kuntoilisi. "Rangaistukseksi" sovittiin kotona siivoaminen, jota inhoan.
Taisin tehdä kotona pilatesta kolme kertaa. Siivonnut en kertaakaan.

Olen liian uppiniskainen, uhmakas ja laiska tuollaiseen.

Lääkäri ehdotti myös, että pitäisin päiväkirjaa, jonka kautta ehkä voisin tutkailla asioiden syy-seuraussuhteita paremmin. En koskaan sitä alkanut pitää, mutta nyt jostain syystä päätin, että tämä blogi saa palvella sitä tarkoitusta varten. 
En siis tee tästä päiväkirjaa, jossa listaisin syömisiäni, koska tällä hetkellä ne ovat 72% ok ja 28% päin persettä. Ja ketä se kiinnostaisi? Ei edes minua.

Tiedän, mitkä asiat mättää, mutta sitä en tiedä, saanko tehtyä asialle mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti