Kilokiukuttelija

31.1.2015

Suklaasalaliitto

It's official!
Suklaavalmistajat kehittelee koko ajan meikäläisen pään menoksi uusia tuotteita. Kyllä, olen niin tärkeä, että vain ja ainoastaan meikäläisen lihottamiseksi ja sorruttamiseksi eri yritykset tekee herkkuja, jotka on vaan liian hyviä kieltäydyttäväksi.

Pah.

Uusi pahantekijä on Fazer, jolta tuli uutuus, jossa sekoittuu Fazerin Sininen (paras suklaa evö) ja suolainen pop-corn. Kuka sellaisesta yhdistelmästä voi olla tykkäämättä??

Milkalla taisi olla joku suklaa/poppariyhdistelmä . ostin sitä joskus tuliaisiksi töihin reissuilta. Se oli kans ihan jees, mutta tämä on jälleen erittäin paha uutuus.

Itse en olisi sitä ostanut, olisin vain kiukutellut, kun eivät tee noita uutuuksia patukkakoossa, mutta mieshän sen halusi.
Ja tietenkin maistoin sitä. Pari riviä. 

Ei näistä joulukiloista pääse tällä tavalla ikinä eroon.

Jos jotain positiivista haetaan, sain jätettyä Nutellan kauppaan. Kahdesti. Hyvä. 

10 kommenttia:

  1. Tämä on kuulemma tajuttoman järkyttävän ihanaa! Voihan kääk! :) Saattaa olla ensimmäinen herkku, mitä vetelen kitusiini jonakin tulevana eitarttesyödäterveellisesti -iltana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa ne on onnistuneet tekemään aika syntisen hyvän yhdistelmän...

      Poista
  2. Nam. Ostin itse levyn, mutta pääsen syömään sitä vasta herkkulakon päätyttyä huhtikuun puolella. Ei muuta kun tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun tsemppiä odottamiselle - kolme kuukautta on ikuisuus odottaa herkkua! :O

      Poista
  3. Oot kyllä kamala ihminen! Minä olen täältä blogimaailmasta pitkään pois ja kun tulen takaisin, sinulla on tuollainen kaamea postaus.

    Joo, nyt tasan tarkkaan tiedän mitä syön karkkipäivänä. Puolikkaan tuollaisesta levystä, jos sellaisen jostain löydän. Ois melkein sun syy, jos en jaksaisi odottaa viikonloppuun ja söisin levynkin yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti syytät mua kaikesta sortumisesta! Mikään ei ole niin toimivaa laihduttamisessa kuin se, että syyllinen on se Joku Muu :-D

      Poista
  4. No, en sortunut. Ostin tuon levyn ja söin siitä kiltisti sen puolikkaan. Oli kyllä hyvää, vaikka ajattelin, ettei olisi ollut. Ehkä seuraavanakin karkkipäivänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta noinhan se pitää tehdä, maltillisesti!

      Poista
  5. Olen manannut juurikin samaa, että kaikkea sitä pitää markkinoille tunkea... Suolaisen ja makean yhdistelmä on aina ollut meikäläisen kompastuskivi! Tämän ihanuuden olen vielä onnistunut kiertämään, säästän sen johonkin oikein spessuun hetkeen (kuten vaikkapa ensi viikonloppuun kun on, noh, viikonloppu). Muutenkin paksusti voidaan edelleen. Näkkäriä ei paljon enää kaluta, joten perustin uuden blogin! :D

    http://emannanvatuloinnit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää mennä pikaisesti tutustumaan uuteen blogiin! Samalla kun massuttaa suklaata :-D

      Poista