Kilokiukuttelija

19.3.2015

Läskistymisen ongelmia

Mainitsin tuossa jo aiemmin, että kilojen kertyessä erityisesti ärsyttää tuo kaksoisleuka, joka ilmaantuu heti kun vaan tulee yhtään ylimääräistä. Tosi moni kaveri tai monet telkkarissa nähtävät ylipainoiset (naiset) ovat kasvoiltaan todella sopusuhtaisia, vaikka sitten kaulasta alaspäin olisikin enemmän tai vähemmän massaa.

Ei meikäläisellä. Kasvoihin se napsahtaa heti ja lähtee siitä hitaasti.

Toinen mitä inhoan kun alkaa lihoa, on rintojen ja mahan väliin jäävän kohdan hikoilu/kutina.

Meikäläinen kun on vähän runsaammalla etumuksella varustettu omppumahainen olento, niin heti kun se omppumaha alkaa kasvaa, myös rintojen alla alkaa kutista.
Kuten olen joskus blogissa maininnut, olen aika lailla Tuksun muotoinen - siis sen lihavammassa kunnossa olevan. Ja rintavarustus on toki pienempi, mutta luomua.
Sen verran isot ja raskaat nuo rinnat on, että tuossahan ne mukavasti roikuskelee mahan päällä ja melkein mikä vaan liikkuminen saa hien sinne alle. Ja sitten kutittaa. Ja ärsyttää.

Ja se omppumaha - kun se ei mahdu mihinkään!

Huono puoli kotona työskentelyssä on se (siis ehkä ainoa huono puoli), että ei tule käytettyä Virallisia Hienoja Vaatteita. Joten kun sitten tuleekin lähtö kodin ulkopuolelle kokoukseen tai koulutukseen iskee todellisuus - graaahh.. fat pantsitkin kiristävät!!
Viimeksi selvisin nippa nappa sillä, että vedin alle bodyn tai mikäliekorsettityyppisen. Sillä sain housut jotenkin kiinni. Mutta arvatkaapa miten mukavaa oli istua kahdeksan tuntia kokouksessa housujen melkein poksahtaessa auki. Ja nämä olivat siis fat pantsit! 

Eikö nämä asiat yhdessä saa meikäläistä ärtymään niin paljon, että alkaisin tehdä asialle jotain?

5 kommenttia:

 1. I hear you sister! Siis naaman suhteen. Rintamus on mulla pieni, ja sitä mukaa pienenee kun/jos kiloja lähtee. :D Ja omalla tavallaan ärsyttävää sekin, roppa on semmoinen pötkylä. Ja kainaloläskeissä kyllä löytyy. :P Mutta siis joo, naamahan se levenee. Hymyilykuvat on siitäkin ärsyttäviä katsoa, kun naama on kirjaimellisesti kuin Hangon keksi (liekö niitä muuten vielä markkinoilla?). Mutta tsemppiä vaan. Käännä ärsytys tehotekijäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hangon keksin vielä kestäisi, mutta ne kolme leukaa!
   Katotaan saako tässä jotenkin itsensä kiukuteltua johonkin rutiiniin.. Tänks tsempistä :-)

   Poista
 2. Sama juttu naaman kanssa! Kaksoisleuka löpsähtää heti kun mennään tietyn kilomäärän yli. Lops vaan, siihen se taas loiskahti! Toinen mulla on nilkkojen turpoaminen ja nivusten hiertäminen alushousuissa :D Mutta mulla mennäänkin siellä 120 kilon paikkeilla, että tilanne on jo aika paha. Ja siltikään en saa asiaa hallintaan! Tsemppiä meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina olen huomannut tuon nivusasian. Ei niinkään hierrä, mutta jotenkin tuntuu, että sinne tulee hikeä (?) enemmän kuin ennen. Olisko sit kesään liittyvä, vaikka ei edes kovin lämmintä ole..
   Tsemppiä sinnekin!!

   Poista
  2. Viime aikoina olen huomannut tuon nivusasian. Ei niinkään hierrä, mutta jotenkin tuntuu, että sinne tulee hikeä (?) enemmän kuin ennen. Olisko sit kesään liittyvä, vaikka ei edes kovin lämmintä ole..
   Tsemppiä sinnekin!!

   Poista