Kilokiukuttelija

5.3.2015

Matalalentoa

Jotenkin en vaan oon nyt jaksanu oikein mitään tuon painon suhteen tehdä. Paitsi tietysti syödä. Ulkomaan reissulla kerätyt pari kiloa roikkuu lahkeessa tiukasti, enkä jotenkin vaan viitsi vaivautua tekemään asialle jotain.

Ystävän sairaus on voiton puolella, joten siitäkään ei saa syytä syödä suruun. Tosin en ole koskaan syönyt suruun, silloin menee ruokahalu. Joten vaikka en mitään surua elämään haluakaan, ainakaan se aika ei lihota.
Töitäkin on tullut tehtyä, joten päivät menee reippaasti, mutta jotenkin tuo ruokapuoli on vähän tai vähän enemmän hakusessa.

Tai, siis jos rehellisiä ollaan, niin ei se nyt niin hakusessa ole, mutta selvästi tässä iässsä kroppa ei vaan anna mitään anteeksi.
Esim. leffakäynti ja sen jälkeinen raflaillallinen: naps, vyötärölle.
Kaverin luona käyminen ja syödään herkkuja: naps, vyötärölle.
Ja tarkennuksena: leffakäyntejä yksi kolmessa kuukaudessa, kaverin luona käyminen sama.

Tästä voisikin siis jälleen kiukutella!
Suurimmaksi osaksi syön oikein, mutta en saa anteeksi mitään ylimääräistä. On sen niin väärin!

Tänään raahauduin pitkästä aikaa juoksumatolle kävelemään. Tsekkasin siitä mun sykemittarilaskurihärpäkkeestä ja edellinen kerta matolla oli 1.2. Time flies when you're havi.. eating!
Oli jälleen raskasta, tietenkin, kun kunto ei ole edes rapakunto, vaan vielä sitäkin vähemmän. Mikä on vähemmän kuin rapakunto??

Mutta kun tuo ällö kaksoisleuka tuntuu taas kun on vaakatasossa. Se on mulla mittari. Kun se tuntuu, ollaan jo hyvin huonolla tiellä.
Saa nähdä kuinka vahva tuo kiukuttelufiilis on, eli kantaako sen verran, että jaksaisin jotenkin tsempata? Hmm..

4 kommenttia:

 1. On se kyllä niin väärin! Amen.

  VastaaPoista
 2. No niin, väärin se kyllä on! Sen kerran kun erehtyy jotain hyvää suuhunsa laittamaan tai ravintolassa käymään niin todellakin PUF - plus kilo tai puolitoista. Ei anna kroppa anteeksi ei. Minäkään en ole oikein nyt painoani jaksanut. Olen kyllä liikkunut niin pirusti, mutta ruokavalio on ihan retuperällä. Syön ehkä vielä ihan ok, mutta aivan liian harvoin (mikä välipala? ai vettäkö pitäisi juoda?) ja liikaa kerralla. Täysosuma lamaannuttamaan koko aineenvaihdunta ja sekoittamaan kaikki systeemit. Mutta ihminen on laiska ja tyhmä, kun tiedostettuaankin ongelmansa ei tee sille mitään. On se niin väärin, kun toiset ei ole näin pirun saamattomia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ei vaan jaksa!
   Olen tässä nyt tarkkaillut omia syömisiä ja suurin syy lienee tällä hetkellä liian suuret annokset. Rekkakuskit olis kateellisia mun annoksista!

   Poista
  2. Välillä ei vaan jaksa!
   Olen tässä nyt tarkkaillut omia syömisiä ja suurin syy lienee tällä hetkellä liian suuret annokset. Rekkakuskit olis kateellisia mun annoksista!

   Poista