Kilokiukuttelija

31.3.2015

Kaikki on muiden syytä

Kyllä, olen miettinyt sitä tiukempaa linjaa viime aikoina, ja jopa muka ehkä vahingossa tehnytkin asialle jotain.

MUTTA.

Nuo muut. Ne muut. Siis muut kuin minä. Ne on tähän kaikkeen syyllisiä.
Pääosassa tietenkin tuo huonompi puolisko, mutta myös muut!

Viime aikoina on ollut kaikenlaista kissaristiäistä ja synttäriä. Ja tietenkin niihin kaikkiin liittyy herkut ja hyvät syömiset. Tietenkin.
Ja sitten tuppaa kaveria kylään ja mukana tuodaan tuliaisiksi tietenkin.. <rummun pärinää> suklaalevyä! Tietenkin.

Huomaatteko tietyn kuvion? Kyllä. eli kaikki mun kilot on muiden syytä! Tietenkin.

Ei se syy meikäläisessä tietenkään ole. Koska, kuten olen jo useasti sanonut, en voi heittää pois mitään hyvää/kunnossa olevaa syötävää. Ennemmin siis massutan ne naamaani ja otan ne kalorit ja kilot kuin heitän pois.
Joten jos joku tuo mulle herkkuja, minähän syön ne. Tai jos joku vie mut ulos syömään kolmen ruokalajin päivällisen, minähän syön kaikkea ihanaa, kun kerran harvoin sinne pääsee. Tietenkin.

Eli jos muita ei olisi, homma olisi täysin hanskassa ja painaisin jotain 55 kiloa?! Tietenkin

6 kommenttia:

 1. Se on just noin miten kirjoitit! Mieki olisin nämä viimiset ylimääräiset kilot saanu jo ajat sitte pois, jos mies ei ostelis suklaapatukoita perhepakkauksissa, eikä kantais kaupasta pussi tolkulla jälkiuunileipää (jota meillä ei syö muut ko mie). Jos mies tekis ryhtiliikkeen osteluissaan, niin mie laihtusin silmän räpäysessä!
  Tai sitten en... Leivänhän voi pakastaa ja ne suklaapatukat maistuu satavarmasti meillä muillekki ko vaan mulle. Miten se ryhtiliike tehtiinkään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ryhtiliike.. Miten sitä voi mitään yrittää edes tehdä kun muut lappaa kaksin käsin herkkuja mun suusta sisään?? Yksi pitää kiinni, toinen lappaa suklaata suuhun - niin se menee ja SIITÄ ne liikakilot tulee! Ihan oikeesti!

   Poista
 2. Kyllä, juurikin näin! Muut sabotoi hyvät tarkoitukset! Ja sitten nämä juhlapyhät! Kaikkea sitä pitää ollakin normiarkea sotkemassa, perinneherkkuineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli muut ihmiset pitää kieltää. Ja juhlapyhät. Sillä nää ongelmat ratkeaa :D

   Poista
 3. Kesänkin voisi kieltää! Tai riittäisi pelkkä jäätelönmyynnin lopettaminen. :D

  Totuus on kuitenkin se, että vuodenajasta, juhlapyhistä, lomista ja muista ihmisistä huolimatta minä osaan loistavasti itse sössiä kaiken hyvän ja hyvin alkaneen ja hyvin menneen. Voi minnuu! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, siihen sössimiseen tarvitaan Ammatitaitoa ja Osaamista, ei siihen kaikki pysty!

   Poista