Kilokiukuttelija

30.4.2015

Kävelin kiusauksen ohi - kahdesti

Viime viikolla oli Cittarissa sitten oikein panostettu uutuustuotteen myymiseksi: kun käveli sisään, vastassa oli kaksi hyllyä täynnä (tietenkin ihanaa) uutta tuotetta.
Ja se tuote oli kuin räätälöity meikäläiselle - eli Lakritsi Kismet.

Tietenkin ne tekee tuotteen, jossa yhdistyy meikäläisen himot ja halut - suklaa ja laku (no oikeasti se himo kohdistuu salmiakkiin, mut nehän on niinku vähän sama tuote ;).

Näin tuon siis kävellessäni kauppaan - ja jatkoin matkaa.

Lappasin kärryn täyteen kaikkea mahdollista ja lopuksi lähdin hakemaan salmiakkia karkkihyllystä. Koska ilman salmiakkia ei voi elää, eikä kukaan saisi sellaista olettaa tai edellyttää.

Tuohon uutuuteen liittyen olivat sitten panostaneet oikein kunnolla: vielä karkkihyllyjen luona oli erillinen IIIIISO hylly täynnä tuota - ja vielä todella hyvässä tarjouksessa, 2 kpl 1,20 € tai jotain.

Kävelin ohi ja hain salmiakkini ja menin kassalle.

Jossa jälleen uusi houkutus! (Kyllä, tämä tarina on tosi).

Näköjään nyt on olemassa Dajmilta suklaatuuttiversio. Melkein mahdoton ohittaa! Dajm-tuutti on mielestäni muuten ok, mutta vaniljajäätelö ei lämmitä. (Sivumennen sanottuna vanilijajäätelö tulisi julistaa laittomaksi, kaikki olemassaolevat jäätelöt tulisi kerätä kasaan ja polttaa isolla roviolla).
Mutta suklainen Dajm - ah ja voi!

En ostanut.

Miten ihmeessä tämä oli mahdollista te kysytte?

Jaa, ei aavistustakaan?!

Ehkä nyt kun olen yrittänyt syödä fiksummin (ja haa - aamupaino 78,3 kg eli 1,5 kg kadonnut), pystyn hetkellisesti tekemään järkeviä päätöksiä. Jos ne fat pantsit saisi kohta mahtumaan ilman lievää väkivaltaa.
Tämähän ei tarkoita mitään. Tietenkin aion testata nuo molemmat tuotteet jossakin vaiheessa, sehän nyt on itsestäänselvää.  Mutta en nyt juuri.

Olen onneksi pystynyt pysymään erossa kaikesta turhasta ja mieskin on totellut todella kiltisti eikä ole kantanut mitään herkkua kotiin.
Tänään tosin vapun kunniaksi aion vetää yhden tippaleivän!
Ai niin, hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti