Kilokiukuttelija

3.6.2015

Polvia ja pysyvää paksuutta

Kirjoittelu on jotenkin jäänyt, kun ei ole mitään suurempaa ja kummempaa tapahtunut. Arki rullaa omalla painollaan, hyviä ja huonoja asioita sattuu ja tapahtuu.

Ärsyttävimpänä on nämä polvet. Onnistuin pari viikkoa sitten idioottina kai lopullisesti rikkomaan toisen polven. Kai..
Yhtenä kauniina aamuna lähdin hölkälle ja polvissa tuntui "jotain", mutta ei kipua mitenkään. Päätin niistä sykkeistä viis veisata, joten hölkkäsin vähän pidemmälti kuin aiemmin. Muuten meni ok, mutta eipä polvet tykänneet yhtään. Vasen on siitä asti ollut ilkeänä ja tänään kun kuulostelin, että eihän siinä nyt tunnu mitään, OIKEA polvi siihen sitten huikkasi, että täällä ollaan, ja kipuillaan! Paskat sitten siitä hölkkäilystä nyt tän kesän osalta. Kunhan ei olis menneet lopullisesti.

Painon suhteen alimmillaan se on nyt ollut 77,8kg, joten vähän saatu alas ilman mitään suurempia tekemisiä. Mieskin on osannut olla kantamatta herkkuja naaman eteen. Ehkä se tajusi sen kun yhtenä päivänä piti lähteä leffaan ja se näki, että fat pantsit tursuili liitoksistaan...

Tajusin tässä juuri äskettäin, että tässä n. 78 kg painossa tuntuu olo taas "normaalilta". Siis siltä oudolta vääristyneeltä olotilalta, että eihän tässä mitään ihmeempää. Tämä johtuu siitä, että kesähousut on joustavaa kangasta (thank gods for that!!) eikä kiristä samalla tavalla kuin fat pantsit. Ja siten siis kuva kiloista vääristyy.

Aiemmin tämä olotila oli 74 kg kohdalla. Sitä ennen 69 kg kohdalla.

Eli kun ikää ja kiloja tulee, mieli hilaa sen epämukavuuden olon rajan kilojen kera ylöspäin! Miten nerokasta! En siis tunne olevani läski vaikka vaatteet ei mahdu päälle! HAH!
Miten sitä ihminen osaakaan huijata itseään..

Yhden jäden olen vasta tälle kesälle ehtinyt nauttia, olen yrittänyt pysyä kaikesta noista herkuista erossa. Tosin samaan aikaan (kun on ei-niin-kiristävät-vaatteet päällä) kuiskuttelee jäätelöhenki olakpäällä, että miksei sitä nyt voisi useammin, onhan kesä (vaikka surkeat keliT!!) ja tuossakin kioskissa näyttää olevan omia herkkumakuja jne jne.. Jonkin verran kai sitä pystyy vastustamaan kiusauksia, mutta ei loppumattomiin.
Mutta se aiemmin kertomani uusi Kismet on edelleen maistamatta!

4 kommenttia:

  1. Jos yhtään helpottaa, niin se laku Kismet ei ole kummoinen, vaikka suklaan ja lakun ystävä olisikin :D Sen takia ei siis kannata herkutonta putkea katkaista.
    Itse kamppailen täällä yhden jos toisenkin _suklaa ja laku_palan kanssa eikä normaalia suhdetta herkkuihin meinaa löytyä, ei sitten millään. Melkein joka päivä menee suuhun jotain kiellettyä, ihan puolivahingossa.
    Hyvä että sä olet noin hyvin pystynyt vastustamaan kiusauksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tässä nyt mitenkään herkutonta putkea ole pahemmin ollut :-D Tuo tuote on vaan jääny testaamatta. Osaanhan mä nyt muuten herkutella vaikka kaksin käsin!

      Poista
  2. Kyllä sun nyt vaan pitää aktivoitua kirjoittelemaan, kun mäkin taas palasin entistä läskimpänä blogimaailmaan. Jonkun pitää tehdä kuvauksia suklaista ja herkuista, että sitten mä saan pyristellä niitä vastaan tai syyttää sua läskiintymisestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I aim to please ;) Eli tulossa uusi ihmettelevä postaus siitä, että miksi ne kilot ei katoa telepaattisesti...

      Poista