Kilokiukuttelija

4.1.2016

Kynsikaunistautumisia

Ostin kummitytölle joululahjaksi EBayn kautta erilaisia ESSIEn kynsilakkoja. Goottivaihetta elävälle neitokaiselle erilaiset tummat sävyt tuntuivat parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta.
Tai siis yritin ostaa.

Sivuhuomautuksena pitänee kertoa, että ostan netistä lähes kaiken ruokaa lukuunottamatta. Ebay on yksi parhaista ystävistäni, mutta lähes kaikki muukin ostetaan nykyisin netin kautta.
Joulun alla hajonnut pesukonekin sai seuraajan netin kautta.

Olen siis tottunut ostaja ja osaan varata aikaa pitkillekin toimitusajoille USAsta ja Kiinasta tuleville paketeille.
Niin luulin tälläkin kertaa tapahtuvan.
Kyseiset kynsilakat oli kolme kertaa halvempia kuin Suomessa ja tilasin ne jo lokakuussa. Toimituspäivä piti olla joulukuun 9, joten hyvissä ajoin ennen joulua olisivat olleet perillä. 

Eipä tulleet perille ei.
Laitoin 14.12 valituksen EBayn kautta (siellä on erinomainen rahat takaisin - takuu -tsydeemi) ja muutamien päivien jälkeen asia eteni valmiiksi ja sain rahat takaisin yhdestä putelista (olin tehnyt valituksen yhdestä). 
No, viime viikolla sitten tuli paketti, ja siinähän ne olivat, tilatut kynsilakat.
Katsoin lähetyslistaa ja postimerkintää ja myyjä oli laittanut ne liikkeelle 15.12, eli päivä valitukseni teon jälkeen.

Eka kerta meikäläisellä, kun näin petti järjestelmä, mutta ei tuossa nyt lopullista vahinkoa tullut. Kummityttö sai kotimaasta ostetut lakat ja itselläni on nyt kolme räyheän väristä lakkaa.
Tai no, mietin, että olikohan sittenkin onni onnettomuudessa, että lakat eivät ehtineet perille ajoissa: vain yksi väreistä on luvatun tumma, nuo kaksi muuta on paljon vaaleampia kuin kuvissa. Kunnon goottihan saa sydärin noin pliisuista väreistä!
Tuossa ottamassani kuvassa tuo vihreä näyttää tosi tummalta, mutta ei se oikeasti ole noin tumma. Tuo vaaleanpunainenkin piti olla joku tosi tumma..
No, nyt tämä täti käyttää nuo!

Tänään on testissä tuo vasemman puoleinen, tumma luumu.
Levittyi hyvin, mutta sitä tarvittiin yllättävän monta kerrosta verrattuna omiin halpistummalakkoihin, joita tarvitaan vain kaksi kerrosta, ja tulos on peittävä.
Nyt jää sitten nähtäväksi, että kuinka hyvin nämä ESSIEt pysyy - halpislakat pysyy hyvinä pari päivää ennen kuin alkavat lähteä.

1 kommentti:

  1. Mä hankin itselleni sellaisen valohököttimen ja teen joskus (lue: harvoin) geelillä lakkauksen. Varpaissa kestää ikuisuuden, mutta sormien kynsissä ei ihan tuhottoman pitkää aikaa.

    Hauskaa Uutta Wuotta!

    VastaaPoista