Kilokiukuttelija

10.6.2017

Ystävyyden huonot puolet

Tosiystävyydessähän ei ole huonoja puolia oikeasti. Kaveruudssa hyvinkin voi olla, ehkä jopa ystävyydessä, mutta tosiystävyydessä ei. Koska sen parhaan ystävän kanssa siirrellään vaikka ruumiita.

MUTTA - tosiystävän kanssa on kyllä sitten ongelmia sellaisen (naisten?) hmm... laajentavan ongelman kanssa: eli syömisen :D

Ollaan vietetty bestiksen mökillä pitkää viikonloppua ja eilen hän jo huokaili jääkaappiin katsoessaan: "Meillä on kesäisin aina paljon porukkaa täällä ja miten meillä mahtuu silloin jääkaappiin mitään kun me ollaan nyt täällä kahdestaan ja jääkaappi IHAN täynnä??"
Ööö....
Vaikuttaa siltä, että me ruokimme (kirjaimellisesti!) toistemme heikkouksia kun ollaan yhdessä liikkeellä ja ruokaostoksilla tällaista rentoutumisviikonloppua varten.
"Kai me aamiaiseksi smoothie tehdään? Ja patonkia? Ja bacon & eggs?? Ja ruoaksi grillataan kaikkea hyvää!"
"Jotain hyvää jälkkäriä? Mitä? Suklaata! Karkkia!"
Huokaus.

Tällaisen viikonlopun tulos on taatusti pari ylimääräistä kiloa.
Toki voi puolustautua sillä, että näitä tällaisia vastaavia viikoloppuja on vuodessa korkeintaan yleensä kaksi, ehkä vain yksi. Eli sinällään ei suuri rikos mässyttää kaksin käsin kaikkea mihin sohvalta ulottuu.. mutta onko se järkevää sitten syödä itsensä ähkyyn?
Mutta kun se on niin ihanaa!
Saunan ja järven lisäksi.
Ja voihan ne tulleet kilot yrittää pudottaa sitten kun palaa arkeen.
Painotus sanalla yrittää :D

PS. Keksin sattumalta sen uuden nukahtamismielikuvatsydeemin! Siihen liittyy tuhat vuotta sitten ollut yö Viking Linella matkalla Ruotsiin, syvälliset pitkät keskustelut ja haikeutta. Mutta se toimii!

1 kommentti:

  1. Kerrankos sitä nyt itsensä ähkyyn vetää :D. Testaan (kun en muista) että olikos sulla kommenttien esivalvonta yhtä juttua varten...

    VastaaPoista