Kilokiukuttelija

8.9.2011

Olen omppuvartaloinen - siis tyhmä

Kuulin eilen radiosta jostain tutkimuksesta, jonka mukaan nyt olisi tieteellisesti todistettu (?) kilojen ja fiksuuden syy-seurauussuhde.

Mikäli asian ymmärsin oikein (omppuvartaloisena siis voi olla, että olen liian tyhmä asiaa käsittämään), niin riippuen siitä, mihin ylimääräiset rasvavarastot kropassa sijoittuvat, kertoo se sitten myös fiksuudesta.

Eli lantiolle ja persuksiin sijoittuvat läskit sisältäisivät Omega 3 -rasvahappoja, jotka jotenkin kertoisivat siitä, että nainen saa fiksumpia lapsia. Vyötärölle sijoittuvat rasvakerrostumat vastaavasti sisältäisivät Omega 6 -rasvahappoja, jotka eivät kai sitten edistä älykkyytä. En tosin tiedä edistävätkö sitten jotenkin tyhmyyttä.

Eli omppuvartaloiset pullerot ovat paitsi huonolla itsekurilla varustettuja, laiskoja ja saamattomia, nyt myös tyhmiksi todettuja. Tai siis tällaiset naiset saavat tyhmiä lapsia.

Että näin. Minun kiloni sijaitsevat nimenomaan tuossa keskellä. Perse on pienehkö, eikä läskit paljon lantion alapuolelle valu. Filosofian maisterius ja johtaja-asemani siis on pakko ollut tulla vahingossa kohdalleni, älykkyyteni ei mitenkään olisi moisiin saavutuksiin voinut riittää.

Jäin miettimään myös perimän merkitystä. Taidan tulla umpipahvisesta suvusta: ne naiset, jotka eivät välttämättä ole ihan timmeimmässä kunnossa, ovat omppuvartaloisia. Näin siis sekä äidin että isän puoleiset naissukulaiset. Äitini on omenavartaloinen, olen siis saanut tyhmyyteni perintönä.

Onneksi en ole tuota jälkikasvua sitten hankkinut. Nehän olisivat kaikki vähä-älyisiä pulleroita, joista ei koskaan tulisi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti