Kilokiukuttelija

15.9.2011

Yksi kpl pulska julkkis kiitos!

Olen iloinen kaikista vähänkään tuhdimmassa kunnossa olevista julkkiksista, siis naispuolisista. Miesjulkkishan saa olla pasu kuin linja-auto, eikä hänen osaamistaan arvostella muun kuin nimenomaan sen osaamisen kautta. Naisten kohdalla aina ympätään mukaan ulkonäkö.

Nykyään tosin moni media on kohtelias, eikä ylimääräisiä kiloja kantavaa (nais)julkkista välttämättä kiloista mollaa, mutta annas olla, jos kilot karisee, tehdään heti monta juttua "uudesta minästä" ja terveellisten elämäntapojen hyödyistä.

American Idol -kisassa menestynyt Jennifer Hudson oli vuosia kisan jälkeen muhkeammassa kunnossa ja lauloi useat muut tähtöset helposti suohon. Mutta nyt ah ja voi, hänkin päätti "tehdä elämäntaparemontin" ja "voi nyt paremmin kuin koskaan" ja kapeni monen farkkukoon verran.
Propsit hänelle, hienoa kun halusi ja jaksoi kaventua.

Mutta miksi nämä julkkisnaiset eivät voi pysyä vähän vähemmän kapoisina? Miksi julkisuus ja punaisen maton paine ajaa (?) heidät kaikki ennemmin tai myöhemmin kaventumaan?

Nytkin odotan jo lähes kauhulla, että milloin upea-ääninen Adele päättää, että hän ei kelpaa kiloineen ja laihduttaa.. siis anteeksi "tekee elämäntaparemointin" ja kutistuu monen koon verran..

Kun joskus löytyisi julkkisnainen, joka pitäisi kiloistaan kiinni ja esiintyisi kaikkien meidän ei-niin-kapeiden naisten ulkonäköedustajana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti