Kilokiukuttelija

20.9.2011

Tulevaisuuden minäkuva

Sainpa taas viikonloppuna oivalluksen. Niin, tällainen tyhmä omppuvartaloinenkin voi sellaisia saada.

Olin ystävän kanssa iltaa viettämässä ja maailman parannettuamme mietimme, mitä kivaa tekisimme, kun ystävällä tulee viiden vuoden kuluttua pyöreä luku synttäreinä täyteen.
Puuskahdin, että "tehdään jotain kivaa, mennään jonnekin. Mutta ei mihinkään kylpylään, en halua näitä mahamakkaroita esitellä".
Juttu jatkui siinä sitten ja juhlapäivän suunnittelu on vielä tietenkin kesken.

Tajusin myöhemmin kotimatkalla, että olin siis tuossa lyhyessä lauseessani jo näköjään päättänyt, että tulen olemaan vähintäänkin tämän muotoinen viiden vuoden päästä!
Mielessäni ei missään nimessä ollut minkäänlaista ajatustakaan siitä, että viiden vuoden kuluttua olevassa juhlatilaisuudessa olisin timmissä kunnossa ja six-päkkini häikäisisi kaikki läsnäolijat!

Onpa mielenkiintoista, surullista ja niin tyypillistä, että ajatukset menevät tätä rataa. Näen siis itseni pyöreänä hamaan tappiin asti.

Toisaalta, ymmärtääkseni vanhuksilla yleensä on vähän huono ravitsemustilanne, ja siinä vaiheessa kun joudun hoitokotiin, voi olla hyvä, että on vararavintoa vyötäröllä :D.

Odottelenko siis nyt vain ajan kulumista, kilojen pysymistä, kunnes olen niin vanha, että voin jättää kiloista huolehtimisen kokonaan hyvällä omallatunnolla pois??

Sitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti