Kilokiukuttelija

1.9.2011

Unelmien kauppakäynti

Kävin taas maanantaina kauppareissulla hakemassa kaapit täyteen tavaraa. Tietenkin kaikkea järkevää ja terveellistä. Tai no, kassalla (ah nuo markkinamiehet tietää, että siihenhän ne houkutukset on sijoitettava) tarttui käteen uusi Kismet-Marianne.

Kaupassa tavaroita kärryyn kasatessa aloin miettiä, että entäs jos voisin ostaa ihan mitä ihanaa vain, ja tietenkään sen "kaiken ihanan" syöminen ei näkyisi vararenkaana keskivartalolla?

Leipähyllyltä nappaisin jotain tuoretta valkoista pehmeää leipää ja ehkäpä joku uusi ihana leivoskin voisi päätyä kassiin. Paha olisi, jos paikalla olisi konsulentti, koska kaikkia uusia leivonnaisia tulisi tietenkin ostaa.

"Amerikka-hyllyltä" saattaisin ottaa jotain sellaisia suklaatuotteita, joita ei muulloin tule kokeiltua. Mutta ei maapähkinävoita. Kokeiltu on, eikä vaan makuna istu. Mutta Nutella! Sillähän voisi elää!

Keksihylly - kaikki ne makeat ja suolaiset! Jos vaikka molempia lajeja ainakin kolme erilaista pakettia!

Jäätelöitä, useita erilaisia, jotta voisi toteuttaa minkä tahansa mielihalun banana-splitistä suklaaminttulakritsa-pirtelöön. Päälle kaikkia ihania sprinklereitä, kuten Turkinpippuri- tai Wiener-nougat-rouhetta.

Pitäisihän sitä kaappeihin sitten saada eri lajisia sipsejä ja dippejä, ei koskaan tiedä, mille leffalle mikäkin mielihalu iskee.

Ja jos sitten vielä säkillinen irtsareita.

Mutta kun ei. Joskushan jokin näistä tuotteista päätyy matkaan, mutta että saisi kaapit täyteen nimenomaan näitä kaikkia! Tai viis niistä kaapeista, jos saisi näitä mässyttää mielin määrin!

Turha tulla selittelemään idean järjettömyyttä ja tuosta seuraavaa vatsakipua tai verenpaineen nousua. Ei kiinnosta. Herkut maistuu niiiin hyvältä - alaspäin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti