Kilokiukuttelija

28.4.2019

Kilometrejä ja kahvia

Nyt on määmatka tehtynä!
Ja erinomaisen hyvin meni.
Jo ennen matkaa kaverin kanssa puhuttiin matkustamisesta ja todettiin, että ei ole montaa ihmistä, jonka kanssa reissuun lähtisi. Siis riippuu toki reissusta.
On eri asia lähteä ystäväporukalla Ruotsin-risteilylle kuin viikoksi kaupunkilomalle.
En usko, että kukaan ystävistä olisi samanlainen matkalla kuin minä - hän haluaisi (luonnollisesti) tehdä eri asioita eri aikana kuin minä ja alkaisin ärtyä kun suunnittelemani päivä ei toteutuisikaan kuten ajattelin.
Nyt pystyin päättämään mitä teen, monelta, mitä haluan nähdä, tehdä ja syödä.
Toki varmaan parisuhteellisena sitä joustaisi sitten enemmän reissussa.. ehkä... :D

Itse olen reissussa sellanen käppäilijä - kävelen matkakohteessa ja ihailen näkemääni, rakennuksia, katuvilinää, maisemia, riippuen kaupungista.
Nytkin yhtenä päivänä kävelin 17 km :O
Se olikin reissun ennätys, muina päivinä kävely jäi vähän vähemmälle, mutta vähiten käveltynä päivänä, lähtöpäivänä, kävelyä tuli sellaiset 6 km.
Lähdin yleensä hotellista joskus 7 maissa aamulla ja palasin 19-21 nukkumaan. Eipä sitä oo reissuun menty hotellissa notkumaan (ellei kyseessä ole nimenomaan joku hotellissanotkumisloma :).

Ongelmaksi päivän mittaan muodostui vessakäynnit!
Olisi toki pitänyt juoda vettä koko ajan, mutta sitten olisi pitänyt juosta vessassa koko ajan, ja ne olivat vähän kortilla, vessat siis. Opin siis sujuvasti ostamaan jonkun karamellimacchiatton Mäkistä ja samalla hyödyntämään vessaa, jonne siis ei-asiakkailla ei ollut asiaa.
Mutta jätin vesipullot juomatta päivällä ja tankkasin sitten illalla. Ei välttämättä paras idea, mutta minkäs teet, ei sitä kadullekaan oikein voi alkaa päästelee..

Ja ne kilot reissussa?
Päätin jo ennen matkaa, että syön tai ainakin testaan kaikkea ihanaa enkä välitä kiloista pätkääkään. Kävely taisi tosin kaloreita polttaa aika lailla,koska paluun jälkeen vaaka näytti, että olisi tullut 1,5 kiloa, mutta se oli ehkä turvotusta, koska nyt ollaan muutamaa päivää myöhemmin taas matkaa edeltävässä painossa.
Sain kyllä erilaisia herkkuja maistettua, mutta yllättäen ei kaikkea ehtinyt syödä. Tämä siis siksi, että aamiaisen lisäksi jaksoin alkuillasta syödä aterian, mutta en enempää. En lounasta enkä välipaloja. Ei siis riittänyt aamu/ilta-ateriapäiviä, jotta olisi voinut nautiskella kaikkea mitä tarjolla oli. Oh well, pitää mennä toiste :D

Matkalta kotiuduttua iskikin massiivinen flunssa, tiedä sitten oliko se jonkun köhivän turistin antama vai lentokoneflunssa. Mutta todella ilkeä räkätauti, jossa yskittää niin, että keuhkot löytyy ulkopuolelta. No, onneksi se iski vasta reissun jälkeen. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin olla reissussa tai lentokoneessa kipeänä, molemmat on tullu koettua.
Nyt voikin sitten alkaa nauttia kevätauringosta pihalla ja suunnitella kesän vuokramökkilomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti