Kilokiukuttelija

9.10.2014

Kakuttomuus kaivaa

Olihan se mukavaa kun oli noita erilaisia herkkuja syötävänä, mutta ehkä parempi, että ne on nyt loppu. Tai no, pakkasessa on niitä cookieseja vielä muutama.

Kyllähän noi herkut heti näkyy vyötäröllä, joten saa nyt hetkeksi jäädä reseptikikkailut herkkujen osalta. Mutta ruokien osalta pitää sitä jatkaa.
Mä oon niiiin kypsyny tekee aina samaa ruokaa, ja jotenkin aivot ei taivu keksimään kivoja uusia ideoita.
Tällä viikolla olen tehnyt joka päivä jotain vähän uutta/uudella tavalla.
Mutta se käy työstä - siis uusien ideoiden etsiminen!
Mies kun on ärsyttävän hankala siinä, että se ei syö montaakaan asiaa, josta saisi helppoa/halpaa ruokaa, joten sitten pitää niiden reunaehtojen sisällä keksiä jotain kivaa.

Yhdeksi viikonlopun ruoaksi keksin kokeilla tätä nyhtökanarullaa.  Pitäisi vielä muutaman päivän ruoka keksiä.. arghh..

Seisonta- ja polvipäivitystä pikkasen!
Jotkut syyspäivät on tällaisia :)
En ole ihan joka päivä tehnyt hommia läppärillä seisten, mutta tälläkin viikolla parina.. ja juuri nyt :) Pystyn hyvin jo seisomaan 3-4 tuntia, mutta sen jälkeen jalat, ja nimenomaan kantapäät sanoo itsensä irti (??!).
Ehkä siihen auttaisi jotkut jalkineet, mutta tuntuu hölmöltä seistä himassa kengät jalassa - eihän tässä mitään amerikkalaisia olla :P

Eilen ja toissapäivänä olin enemmän soffalla röhnöttämässä ja illalla tuntui ihan pikkuisia tuntemuksia siitä, että olisko närästystä. Ei ollut, mutta mietin, että ehkä asennollakin on siinä oma osuutensa.. Se edellinen närästyssessio, se karsee kokemus, oli pakko tulla siitä omenahyve+vanilijakastikkeesta. Kun ne oli syöty, katosi närästys.
Hassua, koska vedin omenaa kyllä joka päivä puusta pari kappaletta eikä mitään tullut... Ehkä se oli se yhdistelmä.

Ja polvi?
Se oikea polvi, se ikuisuusongelma, on viime päivät ollut hyvin hiljaa!
Mietin jo, että jos matolle uskaltautuisi, mutta tänä aamuna tuo vasen polvi taas kipuili. Se on kyllä mystistä: sille ei ole tapahtunut mitään, mutta räks poka petti vaan.
No, jos sekin nyt rauhottuisi, voisi kokeilla mattoa jossakin vaiheessa..

1 kommentti:

  1. Mulla puoliso on tehnyt itselleen seisomatyöpisteen ja käytännössä seisoo aina, kun töitä tekee. Itse en kyllä taitaisi pystyä. Meillä tosin on yksi iso ero sukupuolen lisäksi. Hän on hyväkuntoinen ja minä en...

    On kyllä kiva keksiä välillä jotain erilaista syötävää. Meilläkin syömiset pyörivät sitä omaa tylsää rataansa. Joskus sitten tulee inspiraatio kehitellä jotain. Aika harvoin noudatan mitään ohjeita, mutta uusia makuja saa, kun yrittää edesn noudattaa ohjeita.

    Tuosta linkatusta ohjeesta tulee mieleen korianteri. Se on tuoreena älyttömän kallis eikä sitä joka paikasta saa. Nyt oli Lidl:ssä jotain 1,49 euroa, mutta meidän lähimmissä kaupoissa se tuppaa olemaan jotain 3,90 tms. Siitä riittää käytännössä yhteen ruokaa vaan. Tulee mausteelle hintaa. On se silti vaan niin hyvä maku. Nyt ostin sellaista korianteri murskaa pullossa ja katson, että pystyykö sillä korvaamaan. Lidl:stä sekin.


    VastaaPoista