Kilokiukuttelija

16.10.2014

Penteleen polvet

Nyt on pakko kiukutella ja tuulettaa polvista, vaikka nämä valitukset ja reseptibingo piti jättää vähemmälle.

Toissa-aamuna päätin pitkästä aikaa testata taas juoksumaton ja polvien yhteistyön.
Tein normaalin yhden Devious Maids -jakson mittaisen mutkan (tai matkan :) ). Ja siis kävelin, ja pidin trackerilla huolta, että syke pysyi siinä halutussa Zone 2:ssa.

Meni ihan jees, vähän oli tietty raskasta kun pitkästä aikaa tekee jotain, eikä polvet sanoneet mitään.

Mutta.. sen jälkeisen aamiaisen aikana sitten kun nousi ylös/istui alas, tuntui heti polvissa. Eilen sama ja tänään aamulla vielä enemmän. ARGH!
Miten hemmetissä ne nyt voi olla noin paskat noi polvet??

Mietin sitten sitä, että entäs jos ja kun polvet ei sano mitään kävellessä, ja vain tässä nousu/laskujutuissa, niin entäs jos en välitä siitä? Eli kun polvia ei särje pahemmin, muulloin kuin nimenomaan kun nousen/menen istumaan, niin entäs sitte? Voiko ne mennä enempää rikki? (Joo, testaamallahan sekin selviäisi ;) )
Kun siis jos ainoa ongelma on näissä tietyissä hetkissä, ja itse kävelyn aikana ei ole mitään ongelmaa, jos en vaan sitten ota siitä näppylää..?

*
Kuten päätin aiemmin, herkkuleivonnaiset on jätetty nyt pois. Mutta viikonloppuna päätettiin tehdä intialaista ruokaa ja päätin leipoa siihen nyt ne naan-leivät. Hyviä niistä tuli, paistoin ne ulkogrillillä. Ja.. tajusin jälkikäteen, että ne piti paistaa kuivalla pannulla. Meikä iski sinne rekkalastillisen voita :D
Tuli niistä kyllä hyviä, mutta armottoman täyttäviä! Yksi sellainen on todellakin ihan riittävä per syömiskerta.
Ens kerralla vois kokeilla sen paistamisen tekemisen oikein..

Reseptin jäljiltä jäi jälleen tuoretta korianteria ja minttua ja piti sitten keksiä mihin niitä käyttäisi. Ärsyttää, kun noi yrtit ei pysy tuoreena kauaa ja sitten pitää kehittää niille käyttötarkoitusta. Tänään keksin sitten tehdä jonkinlaisen nuudeliruoan, ja käytän noi marinadiin sekä paistovaiheessa.
Aiheeseen täysin liittymätön kuva. Muistatteko nämä ilmat?

Löysin muuten jääkaapista jälleen yhden Dajm Mintun, joka on ollut siellä viikkokausia.. Ja siellä se on edelleen. Kun ei vaan jaksa vetää suklaata. Juu, kuulen jo kauhistuneen äännähdyksenne!
Mutta se johtunee tästä: syön aamiaisen aika myöhään. Päivällä ei ole kovin nälkä, joten saatan nyt tähän vuodenaikaan vetää vaikka pari satsumaa.
Sitten laitetaan illalla ruoka, ja se menee usein aika myöhälle, 18-20 välille. Ja ruoan jälkeen tekee mieli vähän makeaa, ja otan sitä varten muutamia salmiakkeja. Mutta ei siinä vaiheessa enää edes tee mieli, tai mahdu mahaa, suklaata.
Olen vihdoin oppinut sen, että kuulostelen vähän fiilistä. Esim. illalla jos katson jotain lempparisarjaa, tutkailen, että tekeekö mieli ja jaksaako ottaa suklaata. Jos jaksaa, otan. Mutta jos ei, en ota. Aiemmin otin, koska se piti syödä pois. Nyt se kyllä saa vaan odottaa vuoroaan. Kyllähän mä sen jossakin vaiheessa syön pois, ei pelkoa!



3 kommenttia:

  1. Kiukkupolvet, ärsyttävät! :( Minullakin lonkkien kanssa välillä nimeenomaan istumasta nousun jälkeen eniten kipua. Ja porraskävely ei tee hyvää myöskään.

    En koskaan muista kuulleeni, että joku ei jaksa ottaa suklaata! :o Sellainen 'laiskuus' kelpaisi minullekin. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut jos ei mahdu.. :) Ja jos olis jo tähän ikään ehtineenä sen verran fiksu, että ei syö, jos ei oikeesti jaksa, halua ja mahdu. Kun aiemmin se mätettiin suusta sisään vaikka vessapumpulla ;)

      Poista
    2. Aa, ymmärsin väärin! Luulin, että et jaksanut (viitsinyt) ottaa/hakea suklaata. :)

      Poista