Kilokiukuttelija

17.4.2017

Kaksi kiloa kahdessa päivässä!

..pois. Onneksi niin päin.

Tosin tapa, jolla ne lähtee, ei ehkä ole se mukavin. Norovirus. Jei!
Eipä ole vasta kai kun toinen kerta kun tämä iskee.
Korkean kuumeen se nosti, 39 asteeseen. Siis meikäläiselle, joka on tööt 37,1 asteessa (fine, korjaus, 36,9 kohdalla), 39 astetta on totaalinen seisahdus. Huvittavaa (?) on että kun kuume heiluu 38 molemmin puolin, on ihan vetämätön olo, mutta kun se kipuaa yli 39, on ihan terävä ja selkeä olo. Juuri silloin kannattaa alkaa tehdä kaikkea järkevää... not.

Mutta joo, nyt tauti onneksi takana ja kaksi kiloa meni mukana. Ehkä ne ei tule takaisin jos ja kun ei olisi mitään menoja/pakollisia syömisiä tms. Reissua tosin pukkaa vapun jälkeen ja hei, hotelliaamiaiset - arvannette miten käy... Ja satuin vielä (ihan sattumalta, I swear!) buukkaamaan itteni lempparihotelliini, jossa on e r i n o m a i n e n aamiainen...
Mut hei, oikeesti, jos tarjolla on sadan lajin aamiainen, pakkohan se on syödä, eikö niin??

Se niistä kiloista, eiköhän ne tule takaisin kohta.

On tässä sattuneesta syystä viime aikoina tullut perusteltua (tai siis on kyselty perusteluja) muutamille tahoille sitä, olenko (tuoreehkona) leskenä valmis jo uuteen suhteeseen (hi UU a.k.a MK!).
Onneksi en kuulu ihmisiin, jotka hirveesti kokee tarvetta perustella tekemisiään tai tekemättä jättämisiään. Muistan kun piti muka joskus sanoa miksi en halua/halunnut lapsia. Siihen vastaan nykyisin "miksi haluat/halusit lapsia?". Perustelkoot siinä keskenään.

Anyhoo. Leskeydestä. Facebookissa on ihana tukiryhmä, jossa ollaan sen totuuden äärellä, että jokainen tekee omat päätöksensä suhdeasioissakin, sillä aikataululla mikä itselle sopii.
Yllättävän moni kuitenkin pohtii muiden näkemyksiä ja mielipiteitä asioista. Itse kun tiedän, missä menen, niin se riittää.
Onneksi kaikki ystävät ovat samalla linjalla ja korkeintaan hurraavat vieressä jos jotain kuvioita olisi ilmassa. Vaikea kuvitella jos törmäisi johonkuhun, joka alkaisi tuomita... saattaisin ehkä sanoa pahasti. Tai hyvästi.

2 kommenttia:

 1. Tämä oli aivan kauhean hyvä ja puhutteleva teksti mulle http://www.eeva.fi/jutut/terveys/maaret-kallio-olemme-kaikki-haavoittuvaisia-ja-teemme-virheita

  "Maaret Kallio vieroksuu aikaamme – ja ehkä myös suomalaisuuteen – liittyvää harhaluuloa, jonka mukaan ihmisen pitäisi yksin nuolla haavansa ja saada itsensä kuntoon. Hänestä on esimerkiksi täysin outo ajatus, että uuteen parisuhteeseen voisi mennä vasta, kun siihen on täysin valmis ja tasapainossa itsensä kanssa.

  Ihminen kasvaa ja korjautuu nimenomaan ihmissuhteissa. Jos on parikin syvää ihmissuhdetta, on jo paljon eväitä riittävän hyvään elämään."

  Voi olla haavoja, arpia ja rupia, mutta kun ne tiedostaa niin antaa niiden olla.

  Aamiainen on päivän tärkein ateria, joten go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen suureksi osaksi samaa mieltä, ainoa on mielestäni se, että kyllä menneet suhteet esim. pitää olla omassa päässä käsitelty ja asetettu omalle paikalleen, ettei ne sitten kulkeudu uuteen. Valmis ei ihmisenä tartte olla, mutta pitää olla tiedossa miksi mitäkin valintoja on tehnyt, jotta ei sitten toista niitä.

   Ja aamiainen NIIN on päivän tärkein ateria!!

   Poista