Kilokiukuttelija

26.4.2017

Johan lakritsin lykkäsi!

Pakko päätyä siihen lopputulokseen, että tämän kesän jäätelövalikoima on henkilökohtaisesti suunnattu Suuri Salaliitto meikäläistä kohtaan!

Siis oikeesti - jäätelölaari on täynnä niin puikko-, tuutti- kuin purkkijäätelöitä, jotka on kaikki lakritsia!

En ole ajatellut ostaa jäätelöä.. siis korjaus, olin päättänyt, että en osta jäätelöä (koska kuten me kaikki tiedämme - sanotaan se yhdessä: JOS SE ON KOTIIN OSTETTU, SE SYÖDÄÄN!) ja tietenkin tämä päätös siksi, että jos söisin kaiken, mitä haluan, olisi taas tuhat kiloa tuossa vyötäröllä, ja se ei taas käy.

Tosin ei mun jäden kulutus nyt huikean hirveää ole. Ostin viikkoja sitten kolme niitä uusia Pätkis-puikkoja ja viimeinen meni vasta eilen.

Päätin tänäään katsoa mitä lähikaupan laarissa onkaan ja OMG - silmille hyppäsi nämä kaikki ihanat uudet tuottet!
Unohda SUKLAA-DAJM - nyt on LAKRITSI saapunut!

Ja sitten se mun irtojädetaivasherkku - Fazerin salmiakki... siis ihan oikeesti - eihän tuota SAA meikäläisen ulottuville tuoda??!! Mitä ne oikein kuvittelee tekevänsä??

Nyt sitä on sitten pakkasessa. Tietenkin. Mitä luulitte tapahtuvan kun tuo tuote on meikäläisen silmien edessä?? Että jättäisin ostamatta?? Never ever gonna happen!

On tää silti sillee epäreilua. Miksi ne tekee kaikkea ihanaa? Miksei ne voi tehdä lisää niitä yökköjä vaniljajäde-marjoilla -juttuja - ei olis pienintäkään vaaraa siitä, että sortuisin sellaisia ostamaan ja syömään....

2 kommenttia:

  1. Epäreiluapa hyvinkin. Jäätelö kaikkinensa on kyllä niin paha, vaikkakin hyvää. Eipä ole talvella olla itellä minkäänlaisia ongelmia asian suhteen, mutta kesä. Huoh. Pelottaa edes ajatella, koska jäätelövatsani on loputon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hyvä" puoli on, että oma lähikauppa ei näköjään pidä kovin hyvää valikoimaa puikoissa/tuuteissa. Siis meikäläisen kannalta. Jää siis ostamatta! Jei!

      Poista