Kilokiukuttelija

21.5.2014

Huokausten hiekkatie

Viime ajat on menty polven potemisen, hiekkatiellä ja juoksumatolla kävelyn ja turhautumisen parissa. Niin ja auringonoton parissa tietenkin!

Ihanaa kun ollut lämmintä ja on saanut maata reporankana syöpäpelottelusta välittämättä! Ja kun päivät on menneet vaakatasoillessa, iltaisin on aina ollut muka jotain oleellista tekemistä, enkä ole ehtinyt pahemmin blogia päivitellä.

Polvi siis ei ole parantunut, joskaan ei ole pahentunutkaan.
Viime viikolla kävin hiekkatiellä kävely/hölkkäyrityslenkin, jolloin polvea alkoikin heti pistää. Piti siis lopettaa hölkkäyritykset alkuunsa.
Voisi sanoa ehkä, että vituttaa kuin pientä silakkaa, mutta jotenkin olen nyt vaan alistunut tilanteeseen.

Olen siis päässyt käymään hiekkatiellä parina aamuna ja pari aamua on mennyt juoksumatolla - kävellen siis.

Kävin muista syistä johtuen fysioterapeutilla, joka kielsi edes kokeilemasta hölkkäämistä toistaiseksi. Pakko hyväksyä, ei vaan voi niin ei vaan voi.

Painon suhteen ei myöskään ole mitään muutosta - se heiluu siinä 74 kg molemmin puolin, riippuen syömisistä.
Eilen kävin nälkäisenä kiireellä kaupassa ja se näkyy heti ostoslistassa: ostin ekaa kertaa vuosikausiin niitä maustepakastepatonkeja. Ihan hyviähän nuo on, pakko sanoa, mutta myös aika kaloripainotteisia.

Mutta tätä mun elämä/syöminen on: harvoin erilaisia ihania herkkuja. En siis vedä epäterveellisesti päivästä toiseen, mutta silloin tällöin. Senhän pitäisi olla se oikea tapa, eli ei täyskieltäytyminen, mutta välillä vähän jotain kivaa. Tuntuu vaan siltä, että nuo(kin) on vaan liikaa. Siis jos haluaisi laihtua.
Jotenkin tuntuu, että munhan pitäisi saada palkinto siitä, että syön niinkin terveellisesti, ja että noita herkkuja on niin(kin) harvoin! Vaan ei..Elämä ei vaan ole reilua ei.

PS: Mielenkiintoista muuten: Omasta mielestäni olen ihan vasta blogannut, eihän siitä ole kuin pari päivää! Ja kun katson päiviä niin hemmetti, 11 päivää! Mihin tämä aika menee??

4 kommenttia:

 1. Ja tiedoksi vaan, että ne 11 päivää oli pitkät päivät odotella, milloin Rva Kilokiukuttelija postaa taas kuulumisistaan! :)

  Elämä ei tosiaankaan ole reilua ja oikeudenmukaista ja tasapuolista ja kaikkea noin painonhallintamielessäkään. Jos olisi, niin kukin voisi syödä jäätelöä päivittäin lihomatta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku lukee joskus näitä jaaritteluja :-D

   Pitääkin seuraava blogi muuten kirjoittaa noista rouva /neiti - titteleistä..

   Poista
  2. Apua, en kait loukannut sinua (väärällä) tittelillä. :o Jään odottamaan postaustasi.

   Poista