Kilokiukuttelija

1.5.2014

Polvesta poi.. ei ku tyttö paranee

Tai siis paree olis.
Polvi on siis kiukutellut jälleen. Mutta mikä on "huvittavaa" - eri polvi kuin aiemmin?!
Tämä on kyllä outoa - koko ajan kolottaa vähän jotain paikkaa, mutta joka kerta eri kohtaa :D Menisköhän homma jossakin vaiheessa lopulta niin, että kaikki paikat on käyty läpi ja kolotukset katoaa kokonaan..?

Olen siis pitänyt taas vähän lepoa jalan takia. Kävin viikolla juoksemassa 5 km lenkin, mutta sen jälkeen olen ottanut iisisti.
Tänään sain yksityisession yhdeltä PT:ltä, testattiin vähän polven kestävyyttä porrastreeneissä. Eikä tuo polvi nyt pahemmin sanonut siihen mitään. Muuten jalat kyllä huusi hoosiannaa kun vedettiin portaita ylös-alas :D

Taidan huomenna tai lauantaina viimeistään kokeilla taas hiekkatielle menoa, kun ei tuo kolotus ole mitenkään kovaa eikä siis tunnu juostessa, kuten "juoksijan polven" pitäisi kai oikeasti tuntua..

Ja ei, en ala käyttää PT:n palveluita muuten - kyseessä on vieraisilla käynyt frendi, joka vaikuttaa muualla Suomessa arkisin.

Vappukin on mennyt ohi melkein huomaamatta. Meillä ei suuremmin näitä juhlia ole jaksettu harrastaa. Viime vuonna tein simaa, mutta tänä vuonna en viitsi, kun siinä on sitä sokeria kuitenkin aika huikeasti. Ja kun mies ei sitä pahemmin juo, kaikki jäisi meikäläiselle juotavaksi.
Tippaleivät ostin ja pikku pussin sipsejä - siinä meidän herkuttelut :)

Vaikka en siis virallisesti mitenkään laihduta, huomaan, että tarkkailen silti noita syömisiäni. Ja jätän ostamatta kaikkia ihanuuksia vaikka mieli tekisi.
Eilen olin shoppailemassa, ja olin kyllä päättänyt, että otan yhden pehmiksen (suklaa lakritsiströsselillä!), mutta tulikin kiire, enkä ehtinyt.. ja sinne jäi sekin jäde :)

Noomiin kirjaan kyllä syötävät, ja kilot, koska se Kekkos-punnitus toimii näköjään meikäläisellä hyvin.
Periaatteessa eilen tai tänään olisi painon pitänyt olla 73 kg jos mennään sillä alkuperäisellä ajatuksella, että 2 kg lähtisi kuussa (koska tammikuussa kävi niin). Mutta ei, oli 74 kg. Alimmillaan se on käynyt 73,6 kg, joten ehkä se hiljalleen..

2 kommenttia:

 1. Samoissa painoissa ollaan taas. Kävi kerran 73,2:ssa vissiin, nyt taas lähemmäs 74 ellei ylikin koska en oo muistanu pariin päivään mennä.

  Mä ostin simaa 2 litraa ja melkeen kaiken oon juonu itte! Tein munkkeja mut ei oo kyllä mun mieleen ne, joteski kuivia tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin munkit tekemättä, koska, tietenkin, loogisesti, söisin ne.. Ja silloin kaloreita tulisi kyllä pienen kylän verran..
   No, huomenna taas alkaa arki syömisten suhteen!

   Poista