Kilokiukuttelija

26.5.2014

Viileys ei villitse

Siis sää. Nyt on ollut niin ihanaa kun on ollut lämmintä ja aurinkoista. Olen varmaan edellisessä elämässä ollut kissa, koska voisin maata auringossa loppumattomiin.
Ja lämmintä on ollut - monena päivänä +29C mennyt rikki!

Huomisesta alkaen pitäisi olla karsea keli, +7C?! Argh..

Tosin, viilenevästä ilmasta on se hyvä puoli, että pääsen ehkä aamulenkille hiekkatielle. Nyt kun ollut liian kuuma lähteä ulos, kun monena aamuna on ollut asteita jo 9 maissa aamulla +24C.. Ja illalla jos haluaisi lähteä hiekkatielle siten, että olisi sopivan viileää, pitäisi olla lähdössä noin klo 22 maissa.. vähän liian myöhään meikäläisen makuun.

Keksin siihen kuitenkin ratkaisun: juoksumatto! Se sijaitsee varjon puolella olevassa huoneessa, joten se on aamupäivän vielä suht viileähkö.

Olen siis saanut tehtyä aamulenkkejä - kävellen.
Polvi ei parane, ei sitten millään. Ei onneksi pahenekaan, mutta en käsitä miksi se ei vaan yhtään parane. Ei sitä kyllä pahemmin ole rasitettu, ei nuo kävelyt kovin rasittavia voi olla, eikä polvi tunnu kipeältä kävellessä.
Ärsyttää jo niin paljon, että ei enää ärsytä.. en vaan jaksa kiukutella asiasta.

Hellepäivissä on se huono puoli myös, että niihin kuuluu valitettavasti viikonloppuna jäde. Nurmikolla auringossa helteessä istuessa mikä on sen parempaa.. Tai no, vesimeloni on, ja sitäkin menee aina helteellä.
Onneksi nyt on arki, eikä tartte uhrautua ja vetää jäätelöä :D

3 kommenttia:

 1. Minut kuumuus tekee veltoksi, eli olin varmaan edellisessä elämässäni napajäällä asustelija. :) Mikä ihme sitä polveasi nyt riivaa? :/

  Hyvää, polvivaivatonta viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan olit laiskiainen! :-P
   Tämä taitaa olla se surullisen kuuluisa juoksijan polvi ja kuulin, että sitä saatetaan potea kuukausia!!

   Poista
  2. Iso harmi! :( Ja myötäeläminen.

   Poista