Kilokiukuttelija

11.3.2014

Hakusessa häiriötekijä

Juoksukoulussa oli tänään 5 km + 5 min + 5 min. Tunnollisesti tein taas kaikki juoksuosuudet, mutta siinä lintsaan, että "kävelisin kotiin" saman matkan kuin mitä tuli juostua. Tuohonkin sessioon meni yli tunti, joten jos pitäisi toinen tunti kävellä "kotiin päin", menisi koko päivä juoksumatolla. Ehei.. ei meikäläistä varten!

Huomasin, että hyvin oleellista tuossa juoksumatolla hölkätessä on nimenomaan se, että se (leffa), mitä katson, tulisi olla hyvin nopea käänteissään.
Tänään vuorossa oli Hereafter, josta vähän arvelinkin, että voisi olla liian rauhallinen.

Alussa oli tsunamia ja muuta meinikiä, ja huomasin, että hölkkäsin ensimmäiset 2 km todella vaivatta ja matka sekä aika meni nopeasti!
Sitten kun leffassa oli keskusteluja ja pohdintoja, alkoi silmä hakeutua heti koneen näytölle.

Päätös: juoksumaton pitkille juoksuille tarvitsen ehdottomasti jotain räiske/mäiske/meno/ammunta/räjäytys/rähinä -leffaa.
Ja siis sellaisia, joita en ole jo nähnyt. Koska silloin muistan liian hyvin, mitä tapahtuu ja johan lähtee katse harhailemaan..

Menee hankalaksi, koska katson hyvin paljon leffoja. Mutta siis mitä rauhallisempi leffa, sitä huonompi juttu juoksun kannalta :D

Tie ei ole vielä lähelläkään juoksukunnossa, ja jos nyt tulee perjantaina viilenevää ja räntää/lunta/pakkasta, voi tielle meno venyä sinne huhtikuulle. No, niin oletinkin talven alunperin menevän, joten eipä tuo haittaa.

4 kommenttia:

 1. Wau. Olet päässyt tosi pitkälle juoksukoulussa! Kohta pääset uloskin, siellä on jo aika ihanaa.

  Voin kuvitella, että jotain Järkeä ja Tunteita katsellessa ei juoksujalkaa vipata ihan samalla lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Vähän huolestuttaa kun polvet on vieläkin kipeät eilisen jälkeen. Aiemmin ne ei kyllä oo reagoinu.

   Pitää tilata Hollywoodilta jotain hyviä lenkkileffoja! :-P

   Poista
 2. Pyöräily on parempi nivelille, mullakin nimittäin ottaa juoksu polviin aika pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en omista fillaria, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa voisi sellaisen hankkia.. Tai no, on mulla yli 30 v vanha pyörä.. ihan laadukas, mutta taitaa olla renkaatkin jo maatuneet :-P

   Poista