Kilokiukuttelija

25.3.2014

Mitä sitten?

Viime päivät onkin mennyt kaiken pakollisen sälän merkeissä eikä ole pahemmin ehtinyt koneelle istua. Tai ehkä olisi ehtinyt, mutta piti tehdä kaikkea muuta mukatärkeää, kuten katsoa Walking Deadia ja pelata HayDayta :D

Juoksukoulun viimeinen viikko alkoi eilen!! Tuntuu ihan käsittämättömältä - 11 viikkoa on mennyt todella nopeasti. Tai siis 10 viikkoa.. Sunnuntaina tulee siis 11 viikkoa juoksukoulua täyteen. Ja 10 km pitäisi jaksaa..

Viime viikolla oli jälleen tuskaista juosta noita 5 km sessioita kun oli äärimmäisen hidas leffa käsillä. The Counselor on määritelty trilleriksi, joten odotin nopeita juonenkäänteitä, ehkä ampumisia, tappamisia ja actionia ruudun täydeltä.
Ja pyh! Sen sijaan leffa oli keskusteluja, keskusteluja ja keskusteluja. Siis leffana olisi voinut olla ihan ok, ehkä vähän hidas omaan makuun ja aika raadollinen, mutta herranjestas miten puuduttava juoksumattokatsottava!

10 km lenkille olenkin säästellyt uusinta Hunger Gamesia. Leffa ei varmaan nyt mikään huikean kaksinen ole, mutta voisin kuvitella, että siinä riittää koko ajan menoa ja meininkiä tuon varmaankin lähemmäs kaksi tuntia kestävän lenkin ajaksi.

Ja sitten tuleekin se oleellinen kysymys: mitä sitten? Eli mitä tuon 10 km jälkeen?
Selvästi minulle näyttääkin toimivan hyvin tällainen strukturoitu ohjelma, jota noudatan tunnollisesti. Mutta mitä teen ensi maanantaina? Niin siis sen jälkeen kun raavin itseni juoksumatosta irti kun olen muuttunut sen osaksi pitkän lenkin päätteeksi :D (Siis jos edes pystyn siihen 10 km;iin?!)

Jonkinlainen juoksukolun-jälkeinen-ohjelma pitäisi olla. Tiedän ja tunnen itseni niin hyvin, että jos ei ole jotain "pakollista" ohjelmassa, meikähän lintsaa..

Tie ei ole vielä sula, mutta ehkä jo ensi viikolla sinne pääsisi juoksemaan. Jos vaikka tekisi pari 5 km lenkkiä viikossa? Riittääkö se johonkin/mihinkään? Ja välillä matolla kävelyä ja sitten vaikka punttitreenit..?
Äh, miksi tällaiseen ongelmaan ei ole ohjelmaa??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti