Kilokiukuttelija

1.3.2014

Lintsarijuoksija

Tarkoitus ei ole tehdä tästä mitään ruokailun esittelevää blogia, mutta nyt parina päivänä olen ottanut kuvia näytille huvikseni.

Toissapäivänä laitoin ruokaa vain itselleni ja päädyin tekemään pitkästä aikaa munakkaan.
Ei noista kuvista kovin kaksisia saa, mutta tuossa näkyy toinen lempparilisukeistani, eli "silppua". En tiedä mikä tuon nimi voisi paremmin olla, kun siihen silputaan kurkkua, herkkukurkkua, tomaattia ja sipulia pieneksi silpuksi, ja päälle vähän balsamicoa ja oliiviöljyä. Joskus käytän tuota bruschettan tapaan paahdetun vaalean leivän päällä.

Eilen vastaavasti päätin tehdä jotain ihan uutta illalliseksi. Yritän etsiä säännöllisesti uusia reseptejä käytettäväksi, koska muuten ajaudun tekemään samoja ruokia viikosta toiseen.

Surffailen vähän fiiliksen mukaan eri sivuilla ja eilen löysin sitten tacopiirakan Pirkan sivuilta.
Tuli näköjään suht esimerkkikuvan näköistäkin.. tosin jälleen tuo oma kuva on tosi pimeä..

Ujutin kuvaan myös eilen ostamani tulppaanit - pitihän niitä saada taas piristämään pöytää.

Tacopiirakka oli ihan ok, vähän kummallinen siinä mielessä, että suutuntuma oli outo kun pohja oli piirakkapohja (jonka tein itse, enkä ostanut valmiina) ja suu osottaa ehkä jotain rapsakampa, tacokuorta tms.
Tuossa lautasella oleva annos osoittautui liian suureksi (taas silmät söi enemmän..), koska tuo salaatti oli aika iso ja täytti vatsan.

Eilen siis käytiin miehen kanssa hakemassa isommasti ostoksia Cittarista, ja .. siellähän hän sitten löysi itsensä Ben & Jerry's -kaapin luota. Myönnettäköön, minä hänet sinne ohjasin kun menin katsomaan, onko niitä uusia makuja.
Ja olihan niitä. Tuolla kaupassa on kaksi isoa jääkaappia, joissa noita B&J -jäätelöitä on. Toinen oli nyt tyhjä, ja toisessa oli pelkästään noita uusia core-jäätelöitä.
Siellä ei ollut sitä mitä eniten ehkä olisin halunnut, se nutellamainen sisälmys, mutta mies halusi sitten kokeilla Karamel Sutraa. Olihan se ihan hyvää, sisälmys oli sulaa toffeeta, mutta en toiste tuhlaa kaloreita tuohon. Seuraava tuhlaus jäätelön osalta saa sitten luvan olla Sitä Oletettavasti Ihanaa..

Niin ja miksi lintsarijuoksija?
Huomenna on juoksukoulussa ohjelmassa 5 km + 5 min juoksu, sekä "kävele takaisin kotiin". Tämä tarkoittaisi sitä, että juoksen noin tunnin matolla "sinne" ja sitten kävelisin matolla yli tunnin "takaisin". Ehei.
Jos olisin tuolla hiekkatiellä viipottamassa, se olisi toki ok, mutta en kyllä mitenkään jaksa juoksulenkin päätteeksi tassutella tuossa matolla vielä tunnin verran.
Eli tiedoksi vaan jo nyt, tuosta kävelyosuudesta meikäläinen sitten lintsaa!

1 kommentti:

  1. Meki oltiin eilen Citymarketissa ja munki mies osti Ben&Jerryä! Onneks oon lopettanu maitotuotteiden käytön, ni ei polttele se jäätelö tuolla pakastimen pohjalla.

    VastaaPoista