Kilokiukuttelija

10.6.2014

Paranemattomuuksia

Ahh.. nythän sitä saa kiukutella nimensä mukaisesti ihan kaksin käsin!
Ihanaa!!

Tällä kertaa rakkaat oppilaat keskitymme siihen, miksi elämässä on se(kin) epäreilua, että jokin rikki mennyt kropan osa paranee niin armottoman hitaasti?!

Ja esimerkkinä on tänään nimenomaan tuo polven ketku.
Eihän se mihinkään ole muuttunut.

En tainnut kertoa, että mies (pinttynyt superüberteknohärvelifriikki) osti TENS-laitteen. Olen sitä käyttänyt nyt polveen (ja hartoihin, ja olkapäähän) ja se auttoi kyllä alkuaikoina. Siis se vei pois sen kivun, joka tuli kun nousin/laskeuduin alas esim. tuolille tai sohvalle. Mutta kun testasin hiekkatiellä, heti tuntui polvessa kipu.

Tuo on ihan hauska laite: noita läpysköjä isketään minne lie itse katsoo sopivaksi kohdaksi ja sitten vaan laite päälle. Tuossa voi valita erilaisia sähköiskun muotoja: moduloiva, jatkuva, sykäys, purske, mikälie.. Se ei heti lähde päälle, joten tietenkin ekalla kerralla iskin läpsykkeet polveen ja väänsin laitteen päälle. Ja kun ei mitään tuntunut, lisää volyymia.. ja aahhhh.. se olikin sitten mukava kouristus mikä iski sähkön muodossa :D
Tyhmästä päästä kärsii koko polvii, juu tiedän..


En ole tuota nyt pariin päivään käyttänyt, ja taas tuntuu polvessa "tuntemuksia".

Siis se kiukuttelun aihe on se, että juttelin asiasta fyssarilla, ja hän totesi vaan sivuhuomautuksena, että kropan ehjäytyminen tällaisissa asioissa kestää noin kolme kuukautta.
WTF??!!??
Eihän meikäläisen kärsivällisyydellä odotella kolmea kuukautta mitään!
Tuon polvenhan pitää olla fiksattu huomenna! Siis samalla periaatteellahan tässä mennään kuin laihtumisessa, eli ne 30 vuotta kerätyt kilot pitää lähteä viikossa, korkeintaan kuukaudessa!

Johan nyt on markkinat kun ei asiat mene sillä aikataululla kuin minä päätän, hemmetti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti