Kilokiukuttelija

13.6.2014

Mokomat minttusuklaamanipuloijat!

Että ne kehtaa!
Tietenkin ne tietää, että minttusuklaa on erinomaisen parhaan upean ihanaa ja tietenkin ne tietää, että jos ne tekee jonkin minttusuklaatuotteen, minun on se saatava. Törkeetä!
Ja tietenkin kaikki minttusuklaatuotteet on vain salaliitto meikäläistä vastaan!

Tänään kävin taas Cittarissa ja siellä kassojen luona (totta kai) kökötti uusi ihana minttusuklaa-Dajm! Limited edition! Joten tietysti sitä on ostettava heti - sehän voi loppua kohta!
Maku? En osaa sanoa, kun en ole vielä maistanut :D
Söin tänään ison lounaan ja jälkkäriksi oli MINTTU-Magnum, joten ei ole nyt illalla tehnyt mieli oikein syödä mitään.
Enköhän mä lähipäivinä tuohon pääse tutustumaan.

Kostoksi "niille" (eikö ole ihanaa, kun on olemassa Se Joku, joka on syypää aina kaikkeen?? :D) ostin vielä sitä aiemmin mainitsemaani italialaista jäätelöä, VICI nimeltään. Ja tietenkin ostin sekä sitä minttusuklaata että sitä Nocciolaa.
Niidenkään mausta en vielä osaa sanoa mitään, mutta ainakin ulkonäön osalta ne näyttää jumalaisen herkullisilta.
Huomenna on kaverin bileet, joten ei tule huomenna vielä herkuteltua, mutta jos sitten sunnuntaina pääsisi testaamaan. Voi tosin olla, että herkkupersemieheni ahnehtii tuon Nocciolan.. ja vähän huonohan mun on sitä estää, kun vieressä töröttää toinen kokonainen jädepakkaus (mulle), josta hän ei välitä (on minttusuklaaimmuuni) :D

Mutta joo. En hyväksy tätä minttusuklaan vallankumousta. Tekisivät vaan jotain tosi tylsiä ja tyhmiä makuja, niin ei olis pakko koko ajan tutustua uusiin herkkuihin!

2 kommenttia:

  1. Jee-e, hyvä että sinä tulet pian raportoimaan tuosta Dajm-uutuudesta, ettei tarvitse sitä turhaan ainakaan ostaa! ;) Minttu-Magnum on kyllä yksi parhaista, voi huoh.

    VastaaPoista
  2. Mun kaveri kans sano että oli hyvää Daimia, ja mitä siinä vieressä haistelin niin ihan hyvältä tuoksuikin :D. Mun kohtaloksi koitui eilen Dammenbergin toffeesuklaa (vegaaninen, mikä löytö!), joka onneksi on niin kallista ja sitä saa harvoista kaupoista, että menee tosi pitkä aika ennen kuin kosken siihen uudestaan.

    VastaaPoista